Ugyanannyit kiló, de teljesen más lett a teste: gyönyörű alakot formált a fiatal nő

Edzéssel alakította át a testét a fiatal lány, most ugyanannyit nyom, mint az elején, de teljesen máshogy néz ki.

Alakformálás előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy fiatal, amerikai lány az életben is bebizonyította, hogy az izom nehezebb a zsírnál. A fitneszfejlődését két évvel ezelőtt kezdő Laura azóta sokat fogyott, és még többet szedett vissza - izomból. Bár a mérleg mutatója két kilóval többet jelez, a ruhaméretek más típusú változásról árulkodnak.

Laura Pattison Instagram-oldalán osztja meg mindennapjait a követőivel, amelyekben ugyanúgy helyet kapnak a megingások és a kilengések, ahogyan a sikerek is. A lány a saját bevallása szerint még nem érte el a célját, de folyamatosan dolgozik érte.

Laura története

Laura a képei alatt azt írja, nem volt semmi baj a testével régen sem. Nem volt extrém túlsúlya, sőt túlsúlyos sem volt igazán, csak ő nem érezte jól magát a bőrében. Azóta, hogy elkezdett edzeni, két év telt el, jelenleg két kilóval nehezebb, mint a kezdősúlya volt, mégis kisebb ruhát hord.

A fiatal nőt nem zavarja, hogy bizonyos dolgok változtak, például, hogy lényegesen kisebb lett a melle, mert ugyanakkor a dereka is sokkal keskenyebb lett, és nőiesebb az egész alakja.

Másokat is arra biztat, hogy ha változtatásra szánják el magukat, akkor legyenek kitartóak, mert nem egy este alatt fog átalakulni a testük, de a következetes munka mindig meghozza a gyümölcsét.

Laura szerint az, aki elkezd edzeni, biztosan nem fogja megbánni. Ő maga nem is a külsejében és a súlyában érzi leginkább a változást, hanem abban a magabiztosságban, amelyre szert tett ezáltal.

A lány az edzőteremben jelenleg az erősítésre koncentrál, és igyekszik teljes értékű ételeket enni, de azt mondja, nem esik kétségbe, ha egy-egy napon megcsúszik, másnap onnan folytatja, ahol abbahagyta. Étrendjéről nem beszél sokat, de a kiposztolt képekből az látszik, hogy főleg fehér húsokat fogyaszt, és mellé sok zöldséget eszik, a szénhidrátot pedig viszonylag alacsonyan tartja, ami ideális az izomépítéshez.

Az elmúlt közel egy évben három és fél kiló izmot szedett magára, és a mérleg állása miatt először egy kicsit kétségbe is esett, azután rájött, hogy igaz, hogy többet mutat a mérleg, de ez annak köszönhető, hogy most már 95 kilót tud kinyomni a csípőjével, ráadásul a feneke is formásabb lett, úgyhogy csak nyert a sok edzéssel. A képen látható változás különben hat hónapos fenékedzés eredménye.

Többet mutat a mérleg, kisebb a szám a ruhán

Nem véletlen, hogy sokak szerint a mérleg nem megfelelő mércéje a fitneszsikernek. Ugyanis egy bizonyos idő után már egy cseppet sem furcsa, ha a súly felfelé mozdul, ahogy az ember egyre többet edz, és egyre több izmot szed magára. Elképesztő előtte-utána fotókon, hogy néz ki a testen tíz kiló izom.

10 kilót hízott, most sokkal jobban néz ki: ennyi múlik azon, mennyi izom van az ember testén

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük