135 kilóról indult, 56 kilót fogyott egy év alatt: kívül-belül átalakult a 26 éves nő

Aida Azizi 26 évesen elhatározta, hogy megváltoztatja életmódját, és sikerült 56 kilót fogynia egy év alatt.

Aida Azizi fogyástörténet
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fiatal nő hihetetlen átalakuláson ment keresztül, mindössze egy év alatt sikerült lefogynia 56 kilót. 

A 26 éves Aida Azizinek elege lett abból, hogy internetes trollok gúnyt űznek a kinézetéből, így kemény diétába kezdett, és 135 kilóról 79 kilóra fogyott. 

Aida Azizi fogyástörténete

A projektmenedzserként dolgozó fiatal nő már 16 éves kora óta egészségügyi problémákkal küzdött, többek között policisztásovárium-szindrómával is diagnosztizálták, ami jelentős súlygyarapodást okozott. Eljött az időszak, amikor állandóan bő, fekete ruhaneműket viselt, hogy elrejtse alakját, és próbálta elkerülni azt, hogy fotókon szerepeljen. A közösségimédiában azonban még így is megtalálták a trollok, élcelődtek a nő súlyával. Amikor azon kapta magát, hogy már konkrétan nem fér bele a ruháiba, teljesen összeomlott, törölte minden alkalmazását. Ekkor jött rá arra, hogy drasztikus változtatásokat kell eszközölnie az életében - előtte-utána fotói a bizonyítékok arra, hogy sikerült neki.

(Képek forrása: Profimedia.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük