Így néz ki 50 kalória: 8 nassolnivaló, ami egyensúlyban tartja a vércukorszintet

A nassolnivalók között is lehet olyat találni, ami épp hogy eléri az 50 kalóriát, mégis remek tízóraiként vagy uzsonnaként szolgálhatnak, filmnézés közben is rágcsálhatod őket.

50 kalóriás ételek
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A reggeli-ebéd-vacsora közötti időszakokban érdemes olyan nassolnivalókat választani, amik tápanyagban gazdagok, és ha a fogyás a cél, akkor még a kalóriatartalmuk is alacsony.

A kalóriaszámoláson alapuló diéták bizonyítottan beindítják a fogyási folyamatokat, ám a szigorú étrend hozadéka, hogy megtervezésekor a rágcsálnivalók kiválasztása elgondolkoztathatja embert - mit szabad még enni?

50 kalóriás nassolnivalók

Aki szeretne uzsonnára, tízóraira vagy egy filmnézéshez olyan nasit csemegézni, amiben nincs sok kalória, annak az alább olvasható felsorolás támpontként szolgálhat. Nemcsak kalóriaszegények, hanem a bennük lévő tápanyagok még a fogyási folyamatokat is segítik, és elfogyasztásukkal a vércukorszint ingadozása is megelőzhető. 

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük