Így néz ki 50 kalória: 8 nassolnivaló, ami egyensúlyban tartja a vércukorszintet

A nassolnivalók között is lehet olyat találni, ami épp hogy eléri az 50 kalóriát, mégis remek tízóraiként vagy uzsonnaként szolgálhatnak, filmnézés közben is rágcsálhatod őket.

GettyImages-1038393608

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

A reggeli-ebéd-vacsora közötti időszakokban érdemes olyan nassolnivalókat választani, amik tápanyagban gazdagok, és ha a fogyás a cél, akkor még a kalóriatartalmuk is alacsony.

A kalóriaszámoláson alapuló diéták bizonyítottan beindítják a fogyási folyamatokat, ám a szigorú étrend hozadéka, hogy megtervezésekor a rágcsálnivalók kiválasztása elgondolkoztathatja embert - mit szabad még enni?

50 kalóriás nassolnivalók

Aki szeretne uzsonnára, tízóraira vagy egy filmnézéshez olyan nasit csemegézni, amiben nincs sok kalória, annak az alább olvasható felsorolás támpontként szolgálhat. Nemcsak kalóriaszegények, hanem a bennük lévő tápanyagok még a fogyási folyamatokat is segítik, és elfogyasztásukkal a vércukorszint ingadozása is megelőzhető. 

(Képek forrása: Getty Images Hungary.)

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal, tökéletlenségünkkel? Hogyan dolgozzuk fel az életünkben felmerülő elakadásokat? 

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük