Lúgosít, szépít, és megelőzi a rákot - Tudod, mi az?
Használd ki a nyár legkedveltebb zöldségének pozitív hatásait, és készíts belőle egy jótékony italt!
Összesen 234 találat.
Használd ki a nyár legkedveltebb zöldségének pozitív hatásait, és készíts belőle egy jótékony italt!
A nem szteroid gyulladásgátló a te gyógyszeresdobozodban is ott van. Mikor szedsz aszpirint?
Készítsd magadnak antioxidáns hatású friss italt tavaszi gyümölcsökből, zöldségekből!
A szelén, ami elengedhetetlen a szervezet működéséhez.
A gránátalmalé vagy a szilvalé segít a rákellenes harcban.
A nem szteroid gyulladásgátló a te gyógyszeresdobozodban is ott van.
A kókuszzsír vagy kókuszolaj segít a betegségek megelőzésében.
Mit mond Szendi Gábor a rákról és annak gyógyításáról?
A feketeszeder- vagy az áfonyalevet vétek lenne kihagyni.
Kevés az eddig ajánlott napi öt adag zöldség-gyümölcs.
Ismered a sózatlan olajos magvak egészségvédő tulajdonságait?
Használd ki a gyömbér gyógyhatásait még a tél végén, és kezdd a tavaszt újult erővel!
Az apró piros bogyó egészségügyi előnyeit felsorolni is nehéz.
Eddig talán csak a sushin találkoztál a rákellenes algával, de érdemes kicsit bővíteni repertoárt.
Nem infúzió, hanem tápszer formájában került forgalomba Kulcsár Gyula készítménye.
Olvasd el a dr. Somlyai Gábor biológussal készült interjút!
A feketeribizliből vagy a céklából készült ital rákellenes hatású.
A curry egyik fő alapanyaga, a kurkuma gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású.
Ismerd meg dr. Kulcsár Gyula rákkutatásnak eredményét.
A természetes vitaminforrások és a növényi alapú táplálkozás segítenek megelőzni a rákot.
A C-vitaminnak a rákmegelőzésben és -kezelésben is szerepe van.
A zöld vagy a fehér tea antioxidáns hatásának köszönhetően felveszi a harcot a szabadgyökökkel.
A mandula sokkal több, mint marcipán-alapanyag. Ismerd meg fogyasztó hatását!
A cékla, a sütőtök vagy a savanyú káposzta fogyasztása segít megelőzni a rákot.
A brokkoli és a szója segít elkerülni az emlődaganat kialakulását.
A vörösbor, a zöld tea vagy a homoktövislé antioxidáns vegyületei segítenek a rákmegelőzésben.
A szója vagy a brokkoli rendszeres fogyasztása csökkenti a mellrák kialakulásának kockázatát.
Néhány egyszerű táplálkozási szabály betartásával jelentősen csökkentheted a rákkockázatot.
A szilva számos előnyös tulajdonságának köszönhetően támogatja a fogyókúrád sikerét.
A fekete szeder és a szilva is kiváló antioxidáns csemege.