Így készül a tonkatsu, vagyis a japán rántott hús: sertéshúsból, durva szemű pankomorzsával sül
A japán rántott hús, vagyis a tonkatsu minden esetben sertésből készül, és finom, ropogós rajta a panír.
Összesen 6 találat.
A japán rántott hús, vagyis a tonkatsu minden esetben sertésből készül, és finom, ropogós rajta a panír.
Nagyon finom lesz a pankomorzsába forgatott rántott csirke, ha többféle fűszert teszel a panírba.
Gondold újra a rántott karfiolt: forgasd pankomorzsába, és süsd ki olaj helyett tepsiben!
Készítsd el a rántott mozzarellarudakat nagy szemű pankobundában! Még finomabb, ha saját készítésű, paradicsomos házi marinara szószba mártogatod.
A nagy darabokból álló pankomorzsába forgatott csirkemell új értelmet ad a megszokott ebédnek.
A sütőben sült, fűszeres csirkemellet a parmezánnal és zöldfűszerekkel gazdagított panko morzsa teszi különlegessé.