Tudod, mi a száraz dunszt? 8 kérdés, amire minden lelkes szakácsnak kell tudnia a választ
Aki először próbál meg főzni, néha csak úgy kapkodja a fejét a különböző szakkifejezések között. Te mennyire ismered ki magad a konyhai praktikák világában?
Összesen 6 találat.
Aki először próbál meg főzni, néha csak úgy kapkodja a fejét a különböző szakkifejezések között. Te mennyire ismered ki magad a konyhai praktikák világában?
Spórolásból vagy egyszerűen csak az élmény kedvéért is érdemes megtanulni a házi kenyér sütését.
A legfinomabb kenyér nem élesztővel, hanem otthon nevelt házi kovásszal készül.
A kovászos kenyérnek nincs párja. Otthon is bátran próbálkozhatsz vele, néhány bevált praktikával jól fog sikerülni.
Jó minőségű kovászos kenyeret több budapesti pékség is kínál már.
A kovász nem más, mint liszt és víz keveréke. Szakértelem nem, inkább csak türelem kell az elkészítéséhez.