Ropogós, tojással töltött, rántott csirkemell: így marad egyben sütés közben
A csirkemellet akár kemény tojással is megtöltheted, így kis változtatással egészen új ételt tehetsz az asztalra.
Összesen 2044 találat.
A csirkemellet akár kemény tojással is megtöltheted, így kis változtatással egészen új ételt tehetsz az asztalra.
Air fryerben sertéskarajt is süthetsz, így sok olajra sem lesz szükséged hozzá.
Még finomabb lesz a fasírtgolyó, ha a közepét egy darabka kockára vágott sajttal töltöd meg.
Sertéshúsból készülhet leves, főétel, gyors vacsora vagy ünnepi fogás is. Nézd meg, hányféle módon készítheted el!
Süsd egybe a savanyú káposztát sült oldalassal úgy, ahogy a csehek készítik!
A joghurtban pácolt csirkecombot tepsiben vagy grillrácson is kisütheted.
A zöldségekkel sült, zöldfűszeres szűzpecsenye egyszerű módszerrel készül, mégis alig létezik nála finomabb vacsora.
Az almás karaj lágy, tejszínes szószban puhul, és egyszerűen abbahagyhatatlan.
Nagyon jól megy a sült csirkemellhez a friss petrezselyem és a lágy, fűszeres mártás.
Az egyserpenyős, szénhidrátszegény zöldséges csirkemell színes, alig tartalmaz szénhidrátot, és pillanatok alatt elkészül.
A szaftos, rozmaringos sertésszelethez nagyon jól megy az alma: ha együtt sütöd őket, átveszik egymás zamatát.
A sütőben készülő paradicsomos húsgombóc tetejére sajt is olvad: próbáld ki, mert csodás!
Akkor az igazi a pestós csirkemell, ha a szószt is magad készíted hozzá.
Az egészben sült szűzpecsenye a mézes-fokhagymás ízesítésnek köszönhetően annyira finom.
A kocsonya egyszerű hétköznapi és elegáns ünnepi fogás is lehet: készítsd el somogyi módon!
Készíts extra szaftos, puha csirkemellfilét sütőben: ezzel a módszerrel biztos, hogy nem fog kiszáradni.
Az ünnepi lakomák után jólesik egy adag gyomorkímélő, sütőben sült fasírt.
A csülök kiadós, ízletes, és viszonylag kevés munkával elkészíthető.
A csirkecomb és a savanyú káposzta kettőse ebben az egytálételben is remekül működik.
A fűszeres, egészben sült pulykamellfilé ezzel a módszerrel biztos, hogy tökéletes lesz.
Ha a tejszínes, gesztenyés csirkemellet készíted el, fél óra alatt az asztalon lehet a karácsonyi vacsora.
Készítsd el a puha, szaftos sertéstarját serpenyőben sütve, mustáros szósszal!
Rozmaringgal és naranccsal ízesítve idén te is elkészítheted a tökéletes karácsonyi kacsacombot.
A pikáns mézes-fokhagymás ízesítés a sertéskarajnak is nagyon jól áll.
A krémes, tejszínes sertéskaraj finoman fűszerezve tökéletes ebéd lesz.
A mustáros szósszal megtöltött göngyölt sertéskaraj akár az ünnepi asztal dísze is lehet.
Ha szereted az erőteljesebb ízvilágot, imádni fogod ezt az egyszerre édes és pikáns sült csirkecombot.
Jót tesz a ropogós sült csirkecombnak, ha a pácba köménymagot is teszel, nem is keveset.
A mézes csirkeszárnyak bőre fényes és ropogós, tepsiben sütve pedig alig lesz munka vele.
Úgy lesz az igazi a szaftos nápolyi marharagu, ha hagyod, hogy az ízek lassan érjenek össze a fazékban.