Így készül az eredeti spanyol gazpacho: a leghűsítőbb nyári zöldségleves
A gazpacho nemcsak finom, de nagyon gyorsan elkészül, és nem kell a tűzhely mellett álldogálni.
Összesen 9 találat.
A gazpacho nemcsak finom, de nagyon gyorsan elkészül, és nem kell a tűzhely mellett álldogálni.
A hideg litván céklaleves tele van vitaminokkal, miközben kellemesen lehűt a legmelegebb napokon is.
A kefires uborkaleves, vagyis az okroshka friss zöldfűszerekkel az igazi.
A szederkrémlevesnek az íze, az illata és a látványa is elvarázsol, ráadásul igazi hűsítő finomság.
A sárgadinnye-krémleves frissítő és mennyei, barackkal gazdagítva pedig még csábítóbb.
A hagyományos fahéjas meggyleves nagy melegben, jól behűtve a legfinomabb.
A hideg gazpacho igazi nyári zöldségleves, amelyhez nyersen kell összeturmixolni a hozzávalókat.
A meleg nyári napokon senki sem kívánja a forró fogásokat. Ilyenkor esik jól egy nagy tányér hideg gyümölcsleves.
A hideg joghurtlevest még főzni sem kell: csak keverd össze a hozzávalókat, és hagyd, hogy az ízek néhány óra alatt összeérjenek a hűtőben!