Göngyölt csirkemell körtével töltve: a hús mellé is kerül a gyümölcsből
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
Összesen 7 találat.
A körtével töltött, göngyölt csirkemellben nagyon jól egészíti ki egymást a sós hús és az édes gyümölcs.
A párolt alma és hagyma nagyon jól megy a puha, omlós szűzpecsenyéhez.
A szaftos, rozmaringos sertésszelethez nagyon jól megy az alma: ha együtt sütöd őket, átveszik egymás zamatát.
A szőlővel és almával sült csirkecomb lelke a fehérboros szaft, ami a gyümölcsöket is átjárja.
A könnyen kezelhető, kissé száraz csirkemellhez nagyon jól megy a vele sült sárgabarack.
Az ananász nagyon jól harmonizál a sült sertéskaraj ízeivel.
A körtével sült gyömbéres csirkecomb illatos, omlós, és kalória is kevés van benne.