Szuper szaftos sertéstarja rozmaringos pácban: grillrácson vagy sütőben is készülhet
A legjobb húsrész a grillezéshez a sertéstarja, amelyhez nagyon jól megy a rozmaringos pác.
Összesen 10 találat.
A legjobb húsrész a grillezéshez a sertéstarja, amelyhez nagyon jól megy a rozmaringos pác.
A szaftos sertéstarja joghurtos pácban érlelve, majd grillrácson kisütve fantasztikus lesz.
Csempéssz egy kis változatosságot a grillezésbe! A sertéstarja szójaszószos pácban fenséges.
A rozmaringos pácban érlelt sertéstarja omlós, illatos, és igazán nincs vele sok munka.
A tarja talán a legjobb grillezni való hús, a joghurtos pác pedig különösen jól megy hozzá.
Ezzel az egyszerű, sörös páccal nagyon finom, omlós lesz a grillezett karaj vagy tarja.
A tarja a sertés legszaftosabb része, amihez különösen jól megy a fűszeres, mustáros pác.
Grillen vagy olajban kisütve egyaránt laktató, fejedelmi ételek a különböző sertésszeletek, mint például a tarja. Elkészítés előtt egy éjszakát érleld a fokhagymás pácban!
A sertéstarja az egyik legjobb alapanyag grillezéshez, és nyársra felhúzva is tökéletes, ráadásul így egészen különleges hangulatban tudod elfogyasztani is.
A tarja a legjobban grillezhető húsféle – próbáld ki fokhagymás pácban érlelve is!