Így készül az angol Viktória-szendvics: nem kenyér, hanem édes, habos torta
A Viktória-szendvics puha, vajas piskótás rétegei között eperlekvár és édes krém terül el.
Összesen 15 találat.
A Viktória-szendvics puha, vajas piskótás rétegei között eperlekvár és édes krém terül el.
A házi eperlekvárnak nincs párja. Még most főzd meg, amíg tart a szezon!
A piskótatekercs igazi klasszikus, amit nem ördöngösség elkészíteni. Most frissen főzött eperlekvárral is megtöltheted.
Már javában tombol a gyümölcsszezon, így most érdemes a kamrapolcot finomabbnál finomabb házi lekvárokkal, dzsemekkel feltölteni!
A házi, zamatos eperlekvárnak nincs párja. Ha betartasz néhány szabályt, a következő szezonig is eláll.
Ha nem szereted a tartósítószert, sem a túlcukrozott lekvárokat, akkor próbáld ki ezt a receptet.
Ráadásul nem kerül sokba, és még egy finomsággal is meglepitek magatokat közben! (x)
Friss gyümölcs, egy mesterfogás, és a forrás után három perc. (x)
Itt a legszebb és legfinomabb gyümölcs szezonja, készíts belőle minél több édességet!
Itt a legfinomabb gyümölcsök szezonja, most tegyél el belőlük a későbbiekre!
Hagyd a bolti, cukorral teletömött változatokat!
Ki tudna ellenállni a frissen sült, illatos és látványos rácsos linzernek? Ugye, te sem?
Az igazán finom lekváros bukta két dolgon múlik: az omlós, foszlós tésztán és a tölteléken.
A túrós sütinek mindig szezonja van, de nyáron, gyümölcsökkel feldobva még jobban esik.
Ilyen jó szezon már régen volt, ami az epret illeti, rengeteg termett, és isteni finom.