3 perc alatt tényleg lehet lekvárt főzni, ha tudod ezt a trükköt!

Nem hiszed? Kattints!

Friss gyümölcs, egy mesterfogás, és a forrás után három perc. (x)

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az eper kétségkívül az egyik legsokoldalúbb gyümölcsünk. Bár a magas vitamin- és alacsony cukortartalom egyaránt fontos érv lehet az eperfogyasztás mellett, a pozitív élettani hatások mellett talán mindannyiunk számára a belőle készülő csemegék azok, amelyek igazán felejthetetlenné teszik ezt a zamatos csodát. Legyen szó egy ínycsiklandó desszertről, egy ellenállhatatlan süteményről vagy egy fenséges lekvárról, az epres ízzel egyik esetben sem hibázhatunk.

Paula foltja epres lett!

Nincs is üdítőbb egy kellemes májusi délutánon, mint egy ellenállhatatlanul epres pudingcsoda! Az új, vaníliaízű eperfoltos Paula puding ráadásul nemcsak nagyon fincsi, de 87% friss tejet és valódi epret is tartalmaz. A mókás foltos puding mellett Paula a Paulavilága.hu oldalon is várja a legkisebbeket, hogy együtt játszhassanak és színezhessenek a menő pudingfoltos kistehénnél és barátaival.

Eperkrémes sütemények

Akár krémnek, akár süteményünk ékkövének szánjuk a zamatos epret, az elégedett mosolyok minden esetben garantáltak. A Dr. Oetker Epres Tortakrém segítségével ráadásul főzés nélkül, mindössze 400 milliliter tej hozzáadásával varázsolhatod a tortáidat, süteményeidet páratlanul epressé. Ha igazán ellenállhatatlan ízélményre vágysz, forgass 100 gramm félbevágott friss epret a kész tortakrémhez, majd díszítsd eperszemekkel a süteményt.

Eperlekvárok és öntetek

A nyár zamatos csodája nemcsak a sütemények, de a lekvárok és dzsemek kiváló alapanyaga is lehet. A Dr. Oetker Dzsemfix Extra 2:1 és Dzsemfix Szuper 3:1 termékei révén ráadásul az elkészítési idő miatt sem kell többé aggódni, ugyanis a természetes gyümölcspektin révén a hosszadalmas főzési folyamat 1-3 percre rövidül. Segítségükkel a gyümölcsrostok nem főnek szét, így megőrzik az értékes vitaminokat és a gyümölcs ínycsiklandó, eredeti ízét.

A siker a kezdő háziasszonyoknak is garantált! Ha pedig egy kis különlegességre vágysz, az eper kiválóan kombinálható más finomságokkal is, úgymint gyömbérrel, mentával, szamócával vagy ribizlivel.

Az igazán ellenállhatatlan sütemények és desszertek titka a megfelelő öntet kiválasztásában és elkészítésében rejlik. Amennyiben gyümölcsös ízvilágban gondolkodsz, úgy a fagylaltok, pudingok, joghurtos és túrós krémek, palacsinták és sütemények varázslatosan epres kiegészítője pillanatok alatt elkészíthető.

A Dr. Oetker Expressz Zselésítő Eperöntet segítségével 250 gramm friss vagy fagyasztott eperből főzés nélkül készíthetsz ínycsiklandó, friss, azonnal fogyasztandó eperöntetet.

Ezt is szeretjük