Fűszeres rakott krumpli tejföllel és kolbásszal
A sütőben sült, több rétegből álló egytálételeknek nincs párja, szinte bármilyen zöldséggel készülhetnek.
A rakottasok nagy előnye amellett, hogy rendkívül változatosan készítheted őket, az, hogy ha összedobtad, pár napig biztosan nem lesz gondod a főzésre. Nemcsak egészséges, de laktató fogásokról van szó, sok sajttal és tejföllel kiegészítve pedig képtelenség ellenállni nekik.
Zöldségekből sosem elég!
A friss, ropogós alapanyagokból készülő ételeket képtelenség megunni, ha nem akarod bekapcsolni a sütőt, dobj össze egy könnyed salátát!
OLVASD EL EZT IS!
- palacsinta
- pörkölt
Hortobágyi húsos palacsinta
- paprika
- hagyma
Omlós temesvári sertésborda
- tészta
- túró