Kapros-túrós tészta kolbásszal
Laktató és gyors vacsora
Egy igazán egyszerűen elkészíthető vacsora, ami finom is, és biztosan jóllakik vele mindenki.

Ez is érdekelhet

Nem szereti a gyerek a zöldséget, mit tegyünk? (x)

Turbózd fel a halfogyasztásod idén ősszel! (x)

Frissítsd fel a karácsonyi dekorációt rózsaarannyal! (x)

Amikor a tehetség és a középszerűség összecsap - Szily Nóra az Amadeus két főszereplőjével beszélgetett

A legropogósabb héjú, legpuhább kifli - A gyerekkorba repít vissza

beauty and style

Halványítják a makacs foltokat, segítik a bőrmegújulást: hatékony krémek pigmentfoltok ellen »

A 71 éves Twiggy ma is bomba formában van: egyszerű szépségtitkait bárki követheti »

Sohasem megy ki a divatból és nyújtja az alakot: az egyenes vonalú szövetkabát egyszerű darabokkal is jól mutat »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kapros-túrós kolbászos tészta nem rejtőzködik különleges név mögé, egész egyszerűen az, ami, és többek között ezért nagyon is szerethető.

Talán széles metélttel a legjobb, de bármelyik típusú tésztával készítheted, nagyot nem tévedhetsz.

Kapros-túrós kolbászos tészta

Hozzávalók:

  • 60 dkg száraztészta
  • 35 dkg túró
  • 20 dkg szalonna
  • 15 dkg kolbász
  • 3 dl tejföl
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 kis marék kapor
  • só, bors

Elkészítés ideje:

30 perc.

Elkészítés menete:

Ha gyorsan szeretnél végezni, először tedd fel a tésztát főni enyhén sós vízben. Ezután egy tálba törd át a túrót, keverd el a tejföllel és a kaporral, sózd meg kedvedre, majd tedd félre. Egy serpenyőben pirítsd meg a szalonnát, törd hozzá a fokhagymát, és végül karikázd bele a kolbászt.

Amikor mindenki szépen megpirult, vedd le a tűzről, és keverd a tejfölös-túrós keverékhez. Eközben jó eséllyel elkészült a tészta is, nincs más dolgod, mint elkeverni a többi összetevővel, majd egy kivajazott tűzálló edényben nagyjából tíz percig pirítani a sütőben.

Töltsd fel kedvenc sütireceptedet Süticsata nevű versenyünkbe, és nyerj páros wellnesshétvégét, exkluzív vásárlási utalványokat vagy hasznos konyhai eszközöket! Ha nincs saját recepted, szavazz mások finomságaira, és értékes ajándékokat nyerhetsz! Kattints a részletekért!

Esőben, hóban, fagyban, szélben

Tagadhatatlanul itt az ősz, sőt, lassan a tél is, hogy mivel érdemes ilyenkor feldobni a hangulatod, azt megtudhatod képgalériánkból.

OLVASD EL EZT IS!

krumpli paprikas lead
  • krumpli
  • kolbász

Paprikás krumpli

Ezt is szeretjük