Fűszeres, illatos forralt bor
Ízletes téli ital, ami nem okoz problémát, ha helyesen készíted el. Íme, a legjobb recept!
A forralt bor remek téli ital, mégis sokaknak van rossz emléke róla. Ha ugyanis nem jó minőségű borból készül, akkor iszonyatos fejfájás lehet a vége.
Válassz jó minőségű vörösbort az elkészítéséhez, így nem lehet belőle semmi baj. A fűszereket kedved szerint variálhatod.
Fűszeres forralt bor
Hozzávalók:
- 3 palack vörösbor
- 5 evőkanál méz
- 3 rúd fahéj
- 10 szem szegfűszeg
- 1 egész szerecsendióhéj
- fél bögre szárított alma, mazsola
A bort lassú tűzön kezdd el melegíteni, és tedd bele a fűszereket. Lehetőleg semmiből ne használj őrölt verziót, mert az alja már nem lesz finom. Melegítsd forrpontig, majd vedd le a lángot, és tartsd melegen, ekkor add hozzá a mézet.
Az aszalt gyümölcsből kanalazz a bögrék aljára, és merd rá a forralt bort. Mértékkel fogyaszd!
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- ajándék
- narancs
Illatos házi narancslekvár
- méz
- mézeskalács