Fűszeres, illatos forralt bor
Hogy nem lesz belőle fejfájás?
Ízletes téli ital, ami nem okoz problémát, ha helyesen készíted el. Íme, a legjobb recept!

Nyereményjáték

Nyerj egyhetes nyaralást Máltára szállással, repülőjeggyel és reggelivel! (x)

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Akár egyetlen hormonon is múlhat a gyermekáldás – Kata története (x)

Mitől alakulnak ki az influenzaszövődmények? Elmondjuk, mire kell figyelni (x)

A leghatékonyabb edzésformák nyáron több zsírt égetnek, mint a futás! Ezeket űzd helyette

A legerősebb ránctalanítókat csak kevesen ismerik: ezeket az antioxidánsokat keresd!

beauty and style

A '80-as évek divatjából merít a magyar tervező: csodálta az anyukája ruháit »

Extra száraz kezeken teszteltük az SOS bőrspray-t: nem azt kaptuk, amit vártunk »

Farmerhatású manikűr pofonegyszerűen: különleges, és gyorsan elkészül »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A forralt bor remek téli ital, mégis sokaknak van rossz emléke róla. Ha ugyanis nem jó minőségű borból készül, akkor iszonyatos fejfájás lehet a vége.

Válassz jó minőségű vörösbort az elkészítéséhez, így nem lehet belőle semmi baj. A fűszereket kedved szerint variálhatod.

Fűszeres forralt bor

Hozzávalók:

  • 3 palack vörösbor
  • 5 evőkanál méz
  • 3 rúd fahéj
  • 10 szem szegfűszeg
  • 1 egész szerecsendióhéj
  • fél bögre szárított alma, mazsola

A bort lassú tűzön kezdd el melegíteni, és tedd bele a fűszereket. Lehetőleg semmiből ne használj őrölt verziót, mert az alja már nem lesz finom. Melegítsd forrpontig, majd vedd le a lángot, és tartsd melegen, ekkor add hozzá a mézet.

Az aszalt gyümölcsből kanalazz a bögrék aljára, és merd rá a forralt bort. Mértékkel fogyaszd!

Blog.hu ajánló