Így lesz tökéletes a rántott hús
A rántott hús igazi vasárnapi ebéd, szinte képtelenség elrontani, de mindig lehet finomabb.
Az igazi, hagyományos vasárnapi ebédek jellemző vonása, hogy mindenki úgy készíti, ahogy a családjában megszokta, ezért aztán mindenkinek mást jelent a tökéletes rántott hús, de néhány alapvető fogás mindenhol egyezik, a többit pedig érdemes kipróbálnod, mert ízletesebbé, vagy esetleg omlósabbá teszik a végeredményt.
Rántott finomságok
Ha imádod a ropogós bundában sült dolgokat, ne csak húst készíts így, képes cikkünkben sok-sok más jellegű fogást mutatunk, amiknek mind jól áll a finom bunda!
OLVASD EL EZT IS!
- bazsalikom
- csirkemell
Ropogós csirkefalatok fűszeres bundában
- uborka
- házi praktikák
Így készíts otthon kovászos uborkát
- gomba
- saláták, zöldséges ételek