Friss fotón Katalin hercegné: így ment a gyerekekért Erzsébet királynő halála után

Katalin hercegné nem utazott Balmoralba, mert a három gyerek megkezdte az iskolát.

katalin-hercegne-cover
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Amióta csütörtök este bejelentették, hogy elhunyt Erzsébet királynő, az egész világ lélegzetvisszafojtva várja, mit lépnek és hogyan állnak nyilvánosság elé a királyi család tagjai. 

Károly herceg Balmoralban tartózkodott az édesanyjával, de másik két fia, András és Eduárd, valamint Vilmos herceg azonnal repülőre ült, hogy Skóciába menjenek. Harry herceg szintén lemondta tervezett programját, és szeretett nagyanyjához utazott. 

Katalin hercegné Erzsébet királynő halála után

Katalin hercegné nem tartott férjével Balmoralba, három gyermekük ugyanis csütörtökön hivatalosan is megkezdte az iskolai tanulmányait a Berkshire-ben lévő Lambrook School magánintézményben. Szüleik szerdán még vidáman mosolyogtak velük a kamerákba. A kilencéves György herceg és a hétéves Charlotte hercegnő korábban a Thomas’s Battersea iskola tanulói voltak, a négyesztendős Lajos pedig az év első felében még óvodába járt. 

Vilmos herceg feleségéről csütörtökön készült a fotó vezetés közben, amikor elment felvenni a három gyermekét az iskolából, miközben férje elrepült Balmoralba. 

Erzsébet királynő halála után Vilmos és Katalin már nem csak Cambridge hercege és hercegnéje: miután Károly király lett, hitvese, Kamilla pedig királyné, Vilmos herceg lett a trónörökös, és Katalinnal megörökölték Károly és Kamilla titulusát, vagyis Cornwall hercege és hercegnéje is lettek. Hivatalos titulusuk Cornwall és Cambridge hercege és hercegnéje.

A trónörökös emellett a hagyományok szerint Wales hercege, továbbá skót címeket is örökölt: Rothesay hercege, Carrick grófja, Renfrew bárója, a szigetek ura, valamint Skócia hercege és nagy gondnoka lett. Harryt és Meghant is érintik a változások.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei így mentek iskolába

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeinek is becsöngettek. György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg csütörtöktől kezdik meg iskolai tanulmányaikat, szerdán délután vidám fotók jelentek meg az ötfős családról. 

Vilmos és Katalin így vitték suliba a gyerekeiket: imádni való fotók készültek róluk

Nézegess képeket!

Elolvasom

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Cover-fotó: Profimedia

Ezt is szeretjük