Nagy lehet a baj: a 96 éves Erzsébet királynő aggasztó állapota miatt szerettei azonnal Skóciába utaztak

Egyre aggasztóbb Erzsébet királynő állapota.

erzsébet-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A Buckingham-palota ma kora délután egy közleményben tudatta, hogy Erzsébet királynő doktorai aggódnak az állapotáért, ezért orvosi felügyelet alatt áll jelenleg is.

Az uralkodónő összes családtagja a rossz hír hallatára Skóciába utazott, írta meg a Daily Mail.

Aggasztó Erzsébet királynő állapota

Gyerekei és unokái, beleértve Vilmost és Harryt is, azonnal a balmorali kastélyba siettek, hogy meglátogassák a királynőt. Bár a palota azt kommunikálta, hogy Erzsébet komfortosan érzi magát, ettől függetlenül aggodalomra ad okot, hogy a családtagjai azonnal odarepültek hozzá.

Még Harry herceg és Meghan hercegné is megváltoztatták a terveiket, eredetileg a mai napon a WellChild Awardson vettek volna részt Londonban, de a királynő miatt ezt lemondták.

Vilmos herceg Windsorból repült át nagymamájához, de Katalin nélkül érkezett, a hercegné otthon maradt, mert a gyerekeiknek ez az első napjuk az iskolában.

Egész Nagy-Britannia aggódik az állapotáért, pláne azért, mert ritka, ha a királynő egészségi állapotáról közleményt ad ki a palota. Az új miniszterelnök, Liz Truss is aggodalmát fejezte ki, és kifejezte, hogy gondolatban a királyi családdal van. Canterbury érseke is imádkozik azért, hogy Erzsébet mihamarabb jobban legyen.

A királynő jelenleg nyári rezidenciájában, a skóciai balmorali kastélyban pihen. Ezen a héten még találkozott az új miniszterelnökkel a beiktatás napján, ám a hagyományoktól eltérően a találkozásukat nem a londoni Buckingham-palotában tették meg, hanem Skóciában.

Az állapota az elmúlt években sokat romlott, több hivatalos feladatot lemondott, vagy trónörökös fia, Károly herceg végezte el a munkáját. Már a mozgás is nehezére esik, az egyik lábára rá sem tud állni, ezért csak járóbottal közlekedik. Fülöp herceg tavaly bekövetkezett halála is nagyon megviselte.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük