Nagy lehet a baj: a 96 éves Erzsébet királynő aggasztó állapota miatt szerettei azonnal Skóciába utaztak
Egyre aggasztóbb Erzsébet királynő állapota.

erzsébet-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Buckingham-palota ma kora délután egy közleményben tudatta, hogy Erzsébet királynő doktorai aggódnak az állapotáért, ezért orvosi felügyelet alatt áll jelenleg is.

Az uralkodónő összes családtagja a rossz hír hallatára Skóciába utazott, írta meg a Daily Mail.

Aggasztó Erzsébet királynő állapota

Gyerekei és unokái, beleértve Vilmost és Harryt is, azonnal a balmorali kastélyba siettek, hogy meglátogassák a királynőt. Bár a palota azt kommunikálta, hogy Erzsébet komfortosan érzi magát, ettől függetlenül aggodalomra ad okot, hogy a családtagjai azonnal odarepültek hozzá.

Még Harry herceg és Meghan hercegné is megváltoztatták a terveiket, eredetileg a mai napon a WellChild Awardson vettek volna részt Londonban, de a királynő miatt ezt lemondták.

Vilmos herceg Windsorból repült át nagymamájához, de Katalin nélkül érkezett, a hercegné otthon maradt, mert a gyerekeiknek ez az első napjuk az iskolában.

Egész Nagy-Britannia aggódik az állapotáért, pláne azért, mert ritka, ha a királynő egészségi állapotáról közleményt ad ki a palota. Az új miniszterelnök, Liz Truss is aggodalmát fejezte ki, és kifejezte, hogy gondolatban a királyi családdal van. Canterbury érseke is imádkozik azért, hogy Erzsébet mihamarabb jobban legyen.

A királynő jelenleg nyári rezidenciájában, a skóciai balmorali kastélyban pihen. Ezen a héten még találkozott az új miniszterelnökkel a beiktatás napján, ám a hagyományoktól eltérően a találkozásukat nem a londoni Buckingham-palotában tették meg, hanem Skóciában.

Az állapota az elmúlt években sokat romlott, több hivatalos feladatot lemondott, vagy trónörökös fia, Károly herceg végezte el a munkáját. Már a mozgás is nehezére esik, az egyik lábára rá sem tud állni, ezért csak járóbottal közlekedik. Fülöp herceg tavaly bekövetkezett halála is nagyon megviselte.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük