Károlyt először láthattuk a királynő halála után: megrendülve hagyta el Balmoralt

Károly király Kamilla királynéval az oldalán hagyta el a balmorali kastélyt. Londonba repültek onnan.

károly-király-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry után Károlyis elhagyta Balmoralt.  Tegnap, miután megérkeztek a rossz hírek a királynő egészségi állapotáról, a rokonok egyből elindultak Skóciába. Elsőszülött fia végig ott volt vele a halálos ágyánál.

Magyar idő szerint este fél nyolckor jelentették be, a királynő örökre eltávozott. Egy órával később a trónörökös immár III. Károly királyként adott ki közleményt, amelyben búcsúzott szeretett édesanyjától.

Károly a királynő halála után

Fia után ő is távozott a balmorali kastélyból, feleségével, Kamillával az oldalán fotózták le, amint elhagyták a birtokot. Arcukról megrendülés és gyász olvasható le a királynő elhunyta utáni első fotókon.

Az Aberdeen repülőtér felé hajtottak, hogy visszautazzanak Londonba. Károly királynak fel kell készülnie, bejelentették, este beszédet intéz a nemzet felé.

kam
Fotó: Profimedia

A repülőtéren csatlakozik Liz Truss miniszterelnök asszonyhoz, hogy egyeztessenek a tévés közleményről, amelyet ottani idő szerint hatkor fognak közvetíteni a televízióban. 

A király korábban egyhetes gyászidőszakot hirdetett Angliában, de azt egyelőre nem tudni, mikor helyezik örök nyugalomra Erzsébet királynőt. 

Erzsébet királynő élete képekben

Az egész világ gyászolja Erzsébet királynőt, aki 96 éves korában, békés körülmények között hunyt el szeptember 8-án. Nem mindennapi életút volt az övé, hiszen amikor 1926-ban a világra jött, senki nem gondolta volna, hogy egy nap még korona kerül a fejére. 

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük