Vilmos és Katalin így vitték suliba a gyerekeiket: imádni való fotók készültek róluk
Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei is visszatértek az iskolába.

GettyImages-1386991954
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeinek is becsöngettek. György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg mától kezdik meg iskolai tanulmányaikat a Berkshire-ben lévő Lambrook School magánintézményben.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei így mentek iskolába

A családról tegnap délután több felvétel is készült, ahogy először vitték el az új suliba a gyerekeiket, akik mától már hivatalosan is beültek az iskolapadba. Kedden egy 90 perces beilleszkedési foglalkozást tartottak az iskola tanulóinak, hogy a mai nap már sokkal zökkenőmentesebben induljon. A királyi csemeték az iskola igazgatójával, Jonathan Perryvel is találkoztak.

Éles váltás lesz ez mindhármójuk számára, Charlotte és György, amíg Londonban éltek, a Thomas's Battersea iskola tanulói voltak, Lajos pedig a Willcocks Nursery School óvodába járt. A legkisebb először tapasztalhatja meg, milyen egy suliba járó gyermek élete.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a családról.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük