Vilmos és Katalin így vitték suliba a gyerekeiket: imádni való fotók készültek róluk

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei is visszatértek az iskolába.

GettyImages-1386991954
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekeinek is becsöngettek. György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg mától kezdik meg iskolai tanulmányaikat a Berkshire-ben lévő Lambrook School magánintézményben.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyerekei így mentek iskolába

A családról tegnap délután több felvétel is készült, ahogy először vitték el az új suliba a gyerekeiket, akik mától már hivatalosan is beültek az iskolapadba. Kedden egy 90 perces beilleszkedési foglalkozást tartottak az iskola tanulóinak, hogy a mai nap már sokkal zökkenőmentesebben induljon. A királyi csemeték az iskola igazgatójával, Jonathan Perryvel is találkoztak.

Éles váltás lesz ez mindhármójuk számára, Charlotte és György, amíg Londonban éltek, a Thomas's Battersea iskola tanulói voltak, Lajos pedig a Willcocks Nursery School óvodába járt. A legkisebb először tapasztalhatja meg, milyen egy suliba járó gyermek élete.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen fotók készültek a családról.

Légy szabad! - Merj szembemenni az árral!

A Femina Klub áprilisi vendége Lakatos Márk stylist, médiaszemélyiség lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az önmagunk elfogadására való törekvésről beszélget. Hogyan szembesüljünk saját korlátainkkal? Hogyan lehet feldolgozni az életünkben felmerülő elakadásokat? Miért káros, ha mindig arra fókuszálunk, hogy mindenki szeressen bennünket? Hogyan békéljünk meg saját tökéletlenségünkkel? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. április 22. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük