György herceget édes füllentésen kapták: meglepő, hogyan mutatkozott be egy járókelőnek
A herceg úgy vágta rá, mintha igaz lenne, a nő meglepődött, de aztán inkább csak nevetett.

gyorgy-herceg-getty-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg 2011-ben vette feleségül élete szerelmét, Kate Middletont, akit ma már Katalin hercegnéként ismer a világ. Első gyermekük, György herceg 2013-ban született. Őt húga, Charlotte hercegnő követte 2015-ben, majd jött a kisöccsük, Lajos herceg 2018-ban. 

György herceg mostanra igazi nagyfiú lett, így egyre gyakrabban tűnik fel szülei mellett valamilyen hivatalos eseményen. A személyisége is sokat fejlődött, az angol sajtó sokat ír arról, hogy olyan játékos, huncut a természete, mint amilyen a nagymamájának, Diana hercegnőnek volt. 

György herceg füllentett

2019-ben érdekes és vicces jelenet bontakozott ki a hatéves herceg és egy járókelő között. Egy asszony éppen a kutyáját sétáltatta egy patak partján, amikor meglátta Katalin hercegné édesanyját, Carole Middletont és a három Cambridge-csemetét. György herceg, Charlotte hercegnő és a kis Lajos herceg nagyon elmerültek a játékban, ám az idegen kiskutyára felfigyeltek.

György herceg a szüleivel és testvéreivel a Kensington-palota előtt.
György herceg a szüleivel és testvéreivel a Kensington-palota előtt.
Fotó: Comic Relief / Getty Images Hungary

 György herceg volt az első, aki odaszaladt a nőhöz, hogy megkérdezze, megsimogathatja-e a cuki állatot. Persze a hölgy megengedte neki, és közben aranyos beszélgetésbe fogtak. 

- Egy rendőr arra kért, ne készítsek fotót a gyerekekről, amit nem is tettem, de György herceg elkezdte simogatni a kutyámat. Hogy barátságos legyek, egy picit beszélgettem vele, megkérdeztem tőle, hogy hívják, pedig nyilván tudtam - emlékezett vissza az asszony a Sun magazinnak.

- Legnagyobb döbbenetemre azt mondta, Archie, és közben hatalmasat mosolygott. Nem tudom, miért hívta magát Archie-nak, de a gyerekek gyakran játszanak azzal, hogy megváltoztatják a nevüket, úgyhogy szerintem cuki volt - mesélte a nő. 

György herceg nagyon aktív kisfiú, imád játszani.
György herceg nagyon aktív kisfiú, imád játszani.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

György herceg valószínűleg nem szándékosan füllentett, valószínűleg tényleg csak játszott. Mivel unokatestvére, Harry herceg és Meghan hercegné kisfia, Archie Harrison éppen akkoriban született, talán miatta jutott eszébe ez a név. 

Ilyen gyönyörű nő Katalin hercegné anyukája

Az ötszörös nagymama igazi örökmozgó lélek, aki imád tevékenykedni. Lelkesen viszi Party Pieces nevű vállalkozását, amit még akkor alapított, amikor Katalin és a testvérei, Pippa és James kicsik voltak. Cége Instagram-oldalára tettek ki róla egy új fotót, amelyen elképesztően néz ki Katalin anyukája.

Modern idők - Ősi viselkedés avagy az emberi természet alapjai

A Femina Klub novemberi vendége Csányi Vilmos etológus lesz, akivel többek között arról beszélgetnek Szily Nórával, az estek háziasszonyával, miért okoz ennyi feszültséget ősi, biológiai örökségünk a modern nyugati civilizációban.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2022. november 21. 18 óra
Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Cover-fotó: Getty Images/Samir Hussein

Ezt is szeretjük