György herceg és Charlotte hercegnő emiatt vitáznak össze minden reggel: Vilmos árulta el
György herceg és Charlotte hercegnő sokat vitáznak azon, hogy milyen zenét hallgasson a család.

györgy-és-charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné olykor szívesen csepegtet el néhány információt a gyermekeikről, Györgyről, Charlotte-ról és Lajosról.

A trónörökös az Apple Fitness + podcastjében, a Time to Walkban avatta be a rajongókat a családja hétköznapjaiba. Mint kiderült, a zenehallgatás egy közös program számukra, pont ez okozza a konfliktust György és Charlotte közt.

György herceg és Charlotte hercegnő emiatt vitáznak össze

Vilmos Diana hercegnőhöz hasonlóan igazi zenebolond, ezt pedig örökölték a gyermekei is. Azonban a csemeték nem mindig ugyanazt a számot akarják hallgatni, ami teljesen normális, hiszen hiába testvérek, ettől függetlenül mindnyájan külön egyéniségek eltérő ízlésvilággal.

GettyImages-1230070024
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- A legtöbb reggelen elég komoly vita alakul ki György és Charlotte között amiatt, hogy milyen zenét hallgassunk - fogalmazta.

Még a királyi csemeték egyik kedvenc dalát is elárulta. Érdekesség, hogy amikor ez a szám megjelent, még Vilmos és Katalin nem is voltak házasok, hiszen Shakira legnagyobb slágere 2010-ben jött ki, míg a hercegi pár csak egy évvel később mondta ki a boldogító igent.

- Amit most nagyon szeretnek jelen pillanatban, az Shakirától a Waka Waka. 

A gyerekek rengeteget táncolnak és bolondoznak, van, hogy beöltöznek.

- Főleg Charlotte az, aki rohangál a konyhában a balettruháiban. Teljesen megőrül Lajossal együtt, aki próbálja őt mindenben utánozni. Ez egy igazán boldog pillanat, amikor a gyerekek csak élvezik a táncot, a szórakozást és az éneklést.

Kvíz a kis trónörökösről

Kvízünkben tesztelheted tudásod annak kapcsán, mennyire ismered György herceget.

Ezt is szeretjük