György herceg ilyen nagyot nőtt: a kis trónörökös a szüleivel ment rögbimeccsre
György herceg a szüleivel jelent meg nyilvánosan.

györgy-herceg-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné csak ritka alkalmakkor jelennek meg nyilvános eseményeken a gyerekeikkel, Györggyel, Charlotte-tal és Lajossal, így a rajongók számára mindig igazi kuriózumnak számít, ha újra láthatják a királyi csemetéket.

Február 26-án Cambridge hercege és hercegnéje a Twickenham Stadiumban járt egy rögbimeccsen, ahol Anglia és Wales csapata csapott össze, az eseményre elkísérte őket a kis trónörökös, György herceg is.

György herceg friss fotókon

A kis herceg jó sokat nőtt az utóbbi időszakban, valószínűleg ő is olyan magas termetű lesz, mint a szülei.

profimedia-0665190695
Fotó: Profimedia

György rajong a sportokért, a futball a legnagyobb kedvence, és a Chelsea csapatának drukkol, de úgy tűnik, hogy a rögbi is közel áll a szívéhez. A The Mountbatten-Windsors Fan Instagram-oldal is feltöltötte róla a friss képeket, a rajongók közül többen megjegyezték, milyen sokat változott.

„Sokat nőtt a tavaly nyári focimeccs óta.”, „Nézzenek oda, már milyen nagy! Egyre jobban Katalinra és a családtagjaira hasonlít!”, „György herceg annyira édes! A szemeit és az orrát anyukájától örökölte, de az összes többit az apjától!”, „Katalin apjára emlékeztet” - fogalmazták a kommentelők.

profimedia-0665114657
Fotó: Profimedia

A trónörökös július 22-én ünnepli kilencedik születésnapját, jelenleg a Thomas’s Battersea londoni magániskola negyedik osztályos tanulója, húga, Charlotte hercegnő is oda jár, valószínűleg szüleik az öccsüket, Lajos herceget is ugyanebbe az intézménybe íratják be.

Az iskolában nem használhatják a királyi címüket, így talán sok osztálytársuk nincs is tisztában azzal, hogy a brit királyi család tagjaival tanulnak együtt, írta meg a Hello! magazin. A herceg és a hercegnő titulus helyett mindketten a Cambridge vezetéknevet használják.

profimedia-0665110873
Fotó: Profimedia

Vilmos herceg utoljára decemberben csepegtetett el néhány információt a gyerekeiről az Apple Fitness + podcastjában. Bevallotta, imádják a zenét, egyik kedvencük Shakirától a Waka Waka.

A legtöbb reggelen elég komoly vita alakul ki György és Charlotte között amiatt, hogy milyen zenét hallgassunk. (...) Főleg Charlotte az, aki rohangál a konyhában a balettruháiban. Teljesen megőrül Lajossal együtt, aki próbálja őt mindenben utánozni. Ez egy igazán boldog pillanat, amikor a gyerekek csak élvezik a táncot, a szórakozást és az éneklést.

Katalin hercegné édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné édesanyja, Carole.

Ezt is szeretjük