Vilmos és Katalin ezt tiltották meg a beosztottjaiknak: a dadusnak listája van a tilos szavakból
Vilmos herceg és Katalin hercegné nem tolerálják a pletykálkodást.

GettyImages-1347144348
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Talán sokan eljátszottak már annak gondolatával, hogy vajon milyen lehet a brit királyi család beosztottjainak élete.

Nos, aki úgy véli, hogy biztosan több szigorú szabályt kell követniük, ők nem lőttek mellé, a The Sun lap megírta, mi a legfontosabb előírás, ami például Vilmos herceg és Katalin hercegné dolgozóira vonatkozik. 

Vilmos herceg és Katalin hercegné beosztottjaira vonatkozó szabályok

Cambridge hercege és hercegnéje jelenleg a Kensington-palotában lakik, ha új munkatársakat keresnek, akkor a Royal Household oldalára teszik közzé az álláshirdetéseket. Jelenleg a Buckingham-palotába és a windsori kastélyba is keresnek embereket.

GettyImages-654484020
Fotó: Pascal Le Segretain / Getty Images Hungary

Nyilvánvaló, hogy csak megbízható embereket vesznek fel, ráadásul Vilmos és Katalin régebbi álláshirdetéseiben mindig feltüntettek egy nagyon fontos és szigorú szabályt, amit nem szeghetnek meg a beosztottak. Tilos a pletykálkodás, teljes titoktartást és diszkréciót várnak el tőlük. 

Ezt valószínűleg azért is követelik meg, ugyanis a brit bulvársajtó szinte éhezik az újabb és újabb információmorzsákra a királyi családdal kapcsolatban. Persze ettől függetlenül születnek cikkek, amiket palotai dolgozók elmondásai alapján írnak meg. Sőt olyan is előfordult, hogy a családtag szivárogtatott ki egy-egy információt az egyik beosztottja segítségével.

A Marie Claire cikkében arról is említést tesznek, hogy a hercegi pár elvárja az alkalmazottaitól azt, hogy nyitottak legyenek az utazásra, ugyanis sokat ingáznak a vidéki, norfolki otthonuk és a londoni Kensington-palota között.

A barna ruhában látható nő a hercegi pár dadusa.
A barna ruhában látható nő a hercegi pár dadusa.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

Dadusuk, Maria Borrallo például egy külön listát kapott, milyen szavakat nem használhat György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg előtt. Talán az egyik legártalmatlanabb kifejezés, az a "gyerekek" szó.

Borrallo nem hívhatja a három hercegi csemetét gyerekeknek, mindnyájukat külön, a saját nevükön kell szólítania, mert György, Charlotte és Lajos is különálló egyéniségek.

Katalin hercegné édesanyja, Carole

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné édesanyja, Carole.

Ezt is szeretjük