Charlotte hercegnő már kész kis hölgy – ezek a legédesebb fotók Vilmos és Katalin gyermekeiről 2021-ből
Képgalériánkban megnézheted, milyen elbűvölő képek készültek 2021-ben Vilmos és Katalin három gyerekéről.

györgy-charlotte-lajos-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kevés gyermek él a világon, aki olyan szinten foglalkoztatná az embereket, mint a brit királyi család sarjai. Katalin és Vilmos három csemetéje örvend a legnagyobb népszerűségnek: a rajongók mindenre kíváncsiak velük kapcsolatban, friss képeiken imádattal nézik, milyen nagyok már, és lelkesen találgatják, kinek a vonásait örökölték a famíliából.

Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekei 2021-ben

A 2021-es év során Cambridge hercege és hercegnéje nem kényeztetett el bennünket túlzottan a gyermekeikről készült soha nem látott fotókkal: ahogy azt minden évben teszik, idén is posztoltak minden gyerkőcükről egy-egy új képet a születésnapjukon, de ezeken kívül alig mutatkoztak a lurkókkal nyilvános eseményen, és az Instagramon sem posztoltak róluk egy-két alkalmat leszámítva.

Bár idén nem tobzódtunk, még így is voltak emlékezetes pillanatok György, Lajos és Charlotte életéből. Utóbbi kész kis hölgy lett az elmúlt időszakban, mint ahogy azt a május másodikán közzétett, hatodik születésnapi portréján is láthattuk. A fényképen, amelyet az édesanyja készített róla, bájos kislányként mosolygott ránk: a kommentelők szerint, ahogy nő, egyre jobban emlékeztet nagymamája, Erzsébet királynő fiatalkori énjére, illetve sokan az apja vonásait is felfedezték benne. 

Testvérei is okoztak pár szívderítő percet az elmúlt esztendőben. György herceg cuki szurkolása üde színfolt volt a 2021-es labdarúgó-Eb-döntőn, Lajos pedig a szülinapi, biciklis fotójával lopta be magát a szívünkbe.

Képes összeállításunkban csokorba szedtük Vilmos herceg és Katalin hercegné csemetéinek 2021-es fotóit.

Ezt is szeretjük