A 2 éves Archie ilyen nagyot nőtt: Meghan a show-műsorban mutatott róla friss képet

Meghan hercegné Ellen DeGeneres műsorában mutatott egy friss képet Archie-ról.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020-ban költöztek az Amerikai Egyesült Államokba, hogy új életet kezdhessenek. Minden királyi kötelezettségükről lemondtak, illetve anyagilag függetlenné váltak, azonban a hercegi címet megtarthatták.

Montecitóban vették meg álomotthonukat, amelybe 2020 nyarán költöztek be, azóta is ott élnek, sőt a családjuk is gyarapodott, ugyanis kislányuk, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot. Az öthónapos picit még nem mutatták meg a nyilvánosság számára, bátyját, Archie-t babaként viszont többször láthattuk, hiszen akkor még Meghanék a királyi család dolgozói voltak. Mióta már nem képviselik a koronát, azóta a kisfiúról is csak pár alkalommal szivárogtak ki frissebb képek.

Meghan hercegné friss fotót mutatott Archie-ról

Sussex hercegnéje ebben a hónapban Ellen DeGeneres show-műsorában járt, a vele készült adást csütörtökön vetítették le az Amerikai Egyesült Államokban. Meghan az interjú alatt a gyerekekről is mesélt, sőt még a kis Archie-ról is mutatott egy fotót, amit alább te is láthatsz.

profimedia-0643889441
Fotó: Profimedia

A kisfiút csak hátulról láthatjuk, valószínűleg a hercegi pár nem szeretné megmutatni az arcát, hogy ezzel is védelmezzék őt. Az viszont jól látszik, hogy sokat nőtt, mióta utoljára láthattuk, ráadásul ugyanolyan vörös tincsei vannak, mint édesapjának. Meghan már Oprah műsorában megmutatta, hogy csirkéket nevelnek montecitói otthonukban, nos, a fotón pont az állatokat etette a kisfiú.

Sajnos Archie húgáról, Lilibetről nem mutatott képet, pedig a rajongók már tűkön ülve várják, hogy végre láthassák a kislányt. 

A hercegné az interjú alatt mesélt a családi életükről és annak nehézségéről, milyen két gyerkőccel az élet.

- Valaki egyszer azt mesélte nekünk, ha egy gyermeked van, az még csak egy hobbi, de ha már kettő, ott kezdődik a gyereknevelés. Hirtelen rájöttünk, mindenki arról beszél, hogy milyen a második babával az élet, de senki nem beszél az első gyerek alkalmazkodásáról, amikor jön a kis testvér - magyarázta.

profimedia-0643889457
Fotó: Profimedia

Azt vette észre, Archie szeret nagy testvér lenni, sőt, még azt is elkottyintotta róla, mennyire szeret táncolni. Lilibetnek már nőnek a fogai, erre Ellen viccesen megjegyezte, vesse be Meghan a jó öreg tequilát. Persze DeGeneres ezt csak viccnek szánta, nem gondolta komolyan.

Harryről elárulta, imádja a kaliforniai időjárást és az amerikai emberek életstílusát, ebből úgy tűnik, a hercegnek mára sikerült beilleszkednie. Meghan imád a családjára főzni, élvezi az édesanya szerepét.

Meghan hercegné élete legszebb estélyi ruhájában

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Meghan a Salute to Freedom gálán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük