A 2 éves Archie ilyen nagyot nőtt: Meghan a show-műsorban mutatott róla friss képet

Meghan hercegné Ellen DeGeneres műsorában mutatott egy friss képet Archie-ról.

Archie 2021-ben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné 2020-ban költöztek az Amerikai Egyesült Államokba, hogy új életet kezdhessenek. Minden királyi kötelezettségükről lemondtak, illetve anyagilag függetlenné váltak, azonban a hercegi címet megtarthatták.

Montecitóban vették meg álomotthonukat, amelybe 2020 nyarán költöztek be, azóta is ott élnek, sőt a családjuk is gyarapodott, ugyanis kislányuk, Lilibet Diana 2021 júniusában látta meg a napvilágot. Az öthónapos picit még nem mutatták meg a nyilvánosság számára, bátyját, Archie-t babaként viszont többször láthattuk, hiszen akkor még Meghanék a királyi család dolgozói voltak. Mióta már nem képviselik a koronát, azóta a kisfiúról is csak pár alkalommal szivárogtak ki frissebb képek.

Meghan hercegné friss fotót mutatott Archie-ról

Sussex hercegnéje ebben a hónapban Ellen DeGeneres show-műsorában járt, a vele készült adást csütörtökön vetítették le az Amerikai Egyesült Államokban. Meghan az interjú alatt a gyerekekről is mesélt, sőt még a kis Archie-ról is mutatott egy fotót, amit alább te is láthatsz.

profimedia-0643889441
Fotó: Profimedia

A kisfiút csak hátulról láthatjuk, valószínűleg a hercegi pár nem szeretné megmutatni az arcát, hogy ezzel is védelmezzék őt. Az viszont jól látszik, hogy sokat nőtt, mióta utoljára láthattuk, ráadásul ugyanolyan vörös tincsei vannak, mint édesapjának. Meghan már Oprah műsorában megmutatta, hogy csirkéket nevelnek montecitói otthonukban, nos, a fotón pont az állatokat etette a kisfiú.

Sajnos Archie húgáról, Lilibetről nem mutatott képet, pedig a rajongók már tűkön ülve várják, hogy végre láthassák a kislányt. 

A hercegné az interjú alatt mesélt a családi életükről és annak nehézségéről, milyen két gyerkőccel az élet.

- Valaki egyszer azt mesélte nekünk, ha egy gyermeked van, az még csak egy hobbi, de ha már kettő, ott kezdődik a gyereknevelés. Hirtelen rájöttünk, mindenki arról beszél, hogy milyen a második babával az élet, de senki nem beszél az első gyerek alkalmazkodásáról, amikor jön a kis testvér - magyarázta.

profimedia-0643889457
Fotó: Profimedia

Azt vette észre, Archie szeret nagy testvér lenni, sőt, még azt is elkottyintotta róla, mennyire szeret táncolni. Lilibetnek már nőnek a fogai, erre Ellen viccesen megjegyezte, vesse be Meghan a jó öreg tequilát. Persze DeGeneres ezt csak viccnek szánta, nem gondolta komolyan.

Harryről elárulta, imádja a kaliforniai időjárást és az amerikai emberek életstílusát, ebből úgy tűnik, a hercegnek mára sikerült beilleszkednie. Meghan imád a családjára főzni, élvezi az édesanya szerepét.

Meghan hercegné élete legszebb estélyi ruhájában

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt Meghan a Salute to Freedom gálán.

Meghan hercegné kivágott, piros estélyiben tündökölt Harry oldalán: telitalálat volt a kreáció

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük