Meghan hercegné kivágott, piros estélyiben tündökölt Harry oldalán: telitalálat volt a kreáció

Harry herceg és Meghan hercegné tegnap este New Yorkban vettek részt egy gálán.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptemberben jártak már New Yorkban, ám a házaspár tegnap visszatért az amerikai városba, ami sosem alszik, ugyanis november 10-én megrendezték a 2021-es Salute to Freedom gálát.

Meghan hercegné piros estélyi ruhában

Az Intrepid Múzeum volt a gála helyszíne, az eseményen olyan hős férfi és női katonákat tüntettek ki, akik bátran szolgálták a nemzetet. Harry hercegnek szívügye a honvédelem, így feleségével ő is részt vett a rendezvényen.

Sussex hercegnéje élete egyik leggyönyörűbb estélyi ruháját viselte, a kivágott kreációt Carolina Herrera divattervező álmodta meg. A piros darab nagyon jól állt Meghanon, azonban ha még mindig a királyi család hivatalos dolgozója lenne, ez a ruha már túl kihívónak számítana, ugyanis nemcsak a dekoltázsa volt kivágott, hanem a háta egy része és a vállai is szinte fedetlenek maradtak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt tegnap este Meghan hercegné Harry herceg oldalán.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük