Meghan hercegné kivágott, piros estélyiben tündökölt Harry oldalán: telitalálat volt a kreáció

Harry herceg és Meghan hercegné tegnap este New Yorkban vettek részt egy gálán.

Meghan hercegné piros estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné szeptemberben jártak már New Yorkban, ám a házaspár tegnap visszatért az amerikai városba, ami sosem alszik, ugyanis november 10-én megrendezték a 2021-es Salute to Freedom gálát.

Meghan hercegné piros estélyi ruhában

Az Intrepid Múzeum volt a gála helyszíne, az eseményen olyan hős férfi és női katonákat tüntettek ki, akik bátran szolgálták a nemzetet. Harry hercegnek szívügye a honvédelem, így feleségével ő is részt vett a rendezvényen.

Sussex hercegnéje élete egyik leggyönyörűbb estélyi ruháját viselte, a kivágott kreációt Carolina Herrera divattervező álmodta meg. A piros darab nagyon jól állt Meghanon, azonban ha még mindig a királyi család hivatalos dolgozója lenne, ez a ruha már túl kihívónak számítana, ugyanis nemcsak a dekoltázsa volt kivágott, hanem a háta egy része és a vállai is szinte fedetlenek maradtak. 

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt tegnap este Meghan hercegné Harry herceg oldalán.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük