Katalin hercegné ragyogott a királykék estélyi ruhában: minden tekintetet magára vonzott

Katalin és férje, Vilmos az ENSZ 2021-es klímaváltozási konferenciáján vettek részt együtt.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Idén október 31 és november 12 között tartják az ENSZ 2021-es klímaváltozási konferenciáját, vagyis a COP26 elnevezésű nagyszabású rendezvénysorozatot, melynek keretein belül a világ vezető politikusai és előkelőségei azért gyűlnek össze, hogy megállapodjanak egymással arról, miként lehetne fokozni az éghajlati válság megoldására irányuló globális fellépést. Közel kétszáz ország képviselteti magát a csúcstalálkozón, Magyarországról Áder János köztársasági elnök utazott el Skóciába.

Katalin gyönyörű volt a COP26 elnevezésű rendezvényen

A tegnap esti, Glasgow-ban tartott diplomáciai vacsorán Joe Biden, Boris Johnson, Angela Merkel, Justin Trudeau és Katalin és Vilmos is részt vettek, illetve Erzsébet királynő videóüzenetben osztotta meg a gondolatait a témában. Cambridge hercegnéjétől már megszokhattuk, hogy minden nyilvános megjelenéskor a legjobb formáját hozza. Légies alakját minden alkalommal kifinomult összeállításokban mutatja meg, és mindig magára vonzza a tekinteteket. Ezúttal sem nyúlt félre. Tegnap a királykékre szavazott, egy élénk színű, bokáig érő estélyire esett a választása, amelyet az Eponine elnevezésű londoni divatházból választott ki. Az elegáns összhatást egy pár gyémánt fülbevalóval és visszafogott, decens sminkkel tette tökéletessé.

A hercegi pár egyébként teljes mellszélességgel kiáll a környezetvédelem mellett. Egy hónappal korábban Vilmos adta át az Earthshot Prize elnevezésű környezetvédelmi díjat, amelyet a bolygónk megóvásának és helyreállításának érdekében alapítottak meg.

- A fiatalokhoz szólnék most. Túl régóta tart, hogy nem teszünk eleget a bolygónk jövőjéért, ennek véget kell vetni. A következő tíz évben cselekednünk kell. Meg fogjuk találni a módját, hogyan gyógyítsuk meg a Földet. Kérlek, tanuljatok, akarjátok a változást, és ne adjátok fel a reményt. Fel fogunk nőni ehhez az óriási feladathoz - mondta a Londonban tartott ceremónián.

Képes összeállításunkban mutatjuk, milyen tündöklő jelenség volt Katalin a tegnap esti vacsorán, valamint további hírességekről is láthatsz képeket, akik részt vettek a COP26 nevű rendezvényen.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük