Katalin hercegné arany estélyiben ragyogott a James Bond-film premierjén: élete legszebb ruháját viselte

A James Bond premierjén a királyi család tagjai is részt vettek.

katalin cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A James Bond-filmek legújabb része, a Nincs idő meghalni premierjére a királyi család tagjait is meghívták. A londoni díszbemutatón Károly herceg, Kamilla hercegné, Vilmos herceg és Katalin hercegné tették tiszteletüket. Az est legszebbje egyértelműen Vilmos felesége volt, aki különleges ruhájával ellopta a show-t.

Katalin hercegné a James Bond premierjén

Az eredeti tervek szerint már 2020-ban bemutatták volna az alkotást, amelyben Daniel Craig utoljára formálja meg James Bond karakterét, ám a koronavírus keresztülhúzta az egész világ számításait. Azonban végre megtarthatták a premiert a film készítői, az eseménynek a Royal Albert Hall adott otthont. A királyi család tagjait rendszeresen meghívják a James Bond-mozik díszbemutatójára, természetesen erre az alkotásra is tárt karokkal várták őket.

Katalin hercegnéről köztudott, hogy mindig elegánsan és kifinomultan jelenik meg a nyilvános eseményeken, ám a kedd este viselt kreációja túlszárnyalta minden eddigi ruháját, amit láthattunk rajta. Szerintünk ez volt a leggyönyörűbb darab, amit valaha is viselt. Az arany kreációt Jenny Packham tervezte.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen lélegzetelállítóan festett Katalin hercegné az új James Bond-film premierjén.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük