Meghan hercegné hófehér miniruhában lépett a színpadra Harry oldalán: rég viselt ennyire dögös kreációt
Mutatjuk, milyen szettekben tündökölt Meghan hercegné New Yorkban.

meghan-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Harry herceg és Meghan hercegné a múlt héten utaztak Montecitóból New Yorkba, hogy részt vegyenek a szombati Global Citizen Live jótékonysági eseményen, melynek színpadán beszédet is mondtak. Nem ez volt az egyetlen hely, ahol jelenésük volt.

Meghan hercegné fehér miniruhája

Csütörtök délelőtt a One World Trade Centert látogatták meg, ahol megemlékeztek a 2001. szeptember 11-ei terrortámadás áldozataira, mindezt New York polgármesterével, Bill de Blasióval és New York állam kormányzójával, Kathy Hochullal tették meg. Utána találkoztak Linda Thomas-Greenfielddel, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövetével. Pénteken a P.S. 123 Mahalia Jackson Általános Iskolában jártak Harryvel, ott a hercegné a The Bench című könyvéből olvasott fel a gyerekeknek. Szombaton délelőtt az ENSZ főtitkárával tárgyaltak, majd mentek a Global Citizen Live eseményére.

Meghan az utóbbi rendezvényre választotta ki a legfeltűnőbb kreációt, egy Valentino miniruhában jelent meg a színpadon. Ha jelenleg is Erzsébet királynőt szolgálnák, és a koronát képviselnék, akkor ezzel a ruhaválasztásával súlyos protokollszabályt szegett volna meg, ugyanis ennyire rövid kreációt hivatalos eseményeken nem viselhetnek a királyi család tagjai.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen szetteket viselt Meghan hercegné New Yorkban.

Ezt is szeretjük