A 87 éves Sophia Loren volt a gála egyik legszebbje: csillogó estélyi ruhájában mindenkit elbűvölt

A hétvégén rendezték meg az Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláját.

sophia-loren-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Szombaton számos híresség jelent meg a Los Angelesben felépített Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláján, amit a Mozgóképművészeti és Tudományos Akadémia építtetett fel. A múzeumot a filmipar történetének, tudományának és kulturális hatásának szentelték, a látogatók szeptember 30-ától léphetnek be a múzeum területére.

Sztárok az Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláján

A gálára olyan hírességeket hívtak meg, mint Nicole Kidman, Lady Gaga, Katy Perry, Halle Berry vagy éppen Eva Longoria. Sophia Lorent életműdíjjal tüntették ki, így természetesen ő sem hagyta ki a gálát. A 87 éves színésznő igazi dívaként tündökölt, csillogó estélyi ruhájában mindenki megcsodálta. Loren korunk egyik legtehetségesebb sztárja, hetvenéves pályafutása alatt számtalan elismerést bezsebelt. Többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsak voltak a hírességek a múzeum megnyitójának gáláján.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük