A 87 éves Sophia Loren volt a gála egyik legszebbje: csillogó estélyi ruhájában mindenkit elbűvölt

A hétvégén rendezték meg az Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláját.

Sophia Loren estélyiben
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szombaton számos híresség jelent meg a Los Angelesben felépített Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláján, amit a Mozgóképművészeti és Tudományos Akadémia építtetett fel. A múzeumot a filmipar történetének, tudományának és kulturális hatásának szentelték, a látogatók szeptember 30-ától léphetnek be a múzeum területére.

Sztárok az Academy Museum of Motion Pictures megnyitó gáláján

A gálára olyan hírességeket hívtak meg, mint Nicole Kidman, Lady Gaga, Katy Perry, Halle Berry vagy éppen Eva Longoria. Sophia Lorent életműdíjjal tüntették ki, így természetesen ő sem hagyta ki a gálát. A 87 éves színésznő igazi dívaként tündökölt, csillogó estélyi ruhájában mindenki megcsodálta. Loren korunk egyik legtehetségesebb sztárja, hetvenéves pályafutása alatt számtalan elismerést bezsebelt. Többszörös Oscar- és Golden Globe-díjas.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen elegánsak voltak a hírességek a múzeum megnyitójának gáláján.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük