Madonna lánya volt a MET-gála legszexibb sztárja: kivágott estélyiben keltett feltűnést

Hétfő este rendezték meg New Yorkban a MET-gálát.

MET-gála 2021 ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A MET-gála a New York-i Metropolitan Művészeti Múzeum legfontosabb adománygyűjtő rendezvénye, amelyre számtalan nagy sztárt meghívnak. Eddig májusban rendezték meg az év legnagyobb divateseményét, ám 2021-ben a koronavírusra való tekintettel szeptember 13-án tartották meg a gálát. 2020-ban sajnos elmaradt a rendezvény, így a divat rajongói számára igazi felüdülés, hogy ismét a vörös szőnyegen parádézhatnak a sztárok különlegesebbnél különlegesebb kreációkban.

Ilyen ruhákat viseltek a sztárok a 2021-es MET-gálán

Az idei tematika az amerikai divat köré épült, így a hírességeknek is ez alapján kellett felöltözniük, a múzeum legújabb kiállítása pedig az In America: A Lexicon of Fashion nevet kapta. 1995 óta a Vogue főszerkesztője, Anna Wintour látja el a gála elnöki szerepét, ez idén sem volt másképp.

Rengeteg hírességet meghívtak a gálára, ott volt Sharon Stone, Jennifer Lopez, Kate Hudson és Megan Fox is. Az eredeti tervek arról szóltak, hogy Harry herceg és Meghan hercegné is részt vesznek az eseményen, de úgy tűnik, a szervezőknek mégsem sikerült a hercegi párt elcsalniuk a múzeumba. A hírességek egy része inkább visszafogottan öltözött, mások bátrabb, merészebb szettekben érkeztek. Madonna modellként dolgozó lánya, Lourdes is a szexi vonalat követte. Ő volt az egyik legdögösebb híresség az est folyamán.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen estélyikbe bújtak idén a sztárok a MET-gála alkalmából.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük