Jennifer Lopez kivágott ruhájával nem bízott sokat a fantáziára: az MTV-díjátadó legszexibb sztárja volt

Mutatjuk, mit viseltek a hírességek a 2021-es MTV Video Music Awardson.

MTV VMA 2021 ruhák
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint hétfőn hajnalban rendezték meg az MTV Video Music Awardsot, a New Yorkban megrendezett ceremóniára számos híresség kapott meghívást, a vörös szőnyegen sokféle kreációt láthattak a divatrajongók, egyesek a klasszikus eleganciára tették le a voksukat, de sokan megmutatták dögösebb oldalukat.

Ilyen ruhákat viseltek a sztárok az idei MTV Video Music Awardson

Az idei ceremónián ünnepelték meg az MTV zenei csatorna megalakulásának 40. évfordulóját, a gálán a legtöbb díjat a BTS dél-koreai fiúegyüttes, Olivia Rodrigo énekesnő és Lil Nas X rapper kapták, mindnyájan három elismerést zsebelhettek be. A gálán több zenei produkció is volt, fellépett például Ed Sheeran, Alicia Keys és a Foo Fighters is. Utóbbi kapta meg az MTV Global Icon díjat, ezt az elismerést azok az előadók vagy együttesek kapják, akik a több évtizedes munkájukkal gazdagították a zenei világot.

Idén Jennifer Lopez is ellátogatott az eseményre, az 52 éves díva az év dalának járó díjat adhatta át az eseményen. Extravagáns és dögös ruhát választott a gálára, szinte nem volt olyan ember, akinek ne akadt volna meg a szeme a tökéletes alakján. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen kreációkban léptek a sztárok az MTV Video Music Awards vörös szőnyegére.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük