Balhé az MTV VMA vörös szőnyegén: egymásnak esett Megan Fox párja és az ökölvívó

Machine Gun Kelly és Conor McGregor az MTV Video Music Awards vörös szőnyegén balhéztak össze.

cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Magyar idő szerint ma hajnalban rendezték meg az MTV Video Music Awards gálát New Yorkban, az eseménynek a Barclays Center adott otthont idén. A vörös szőnyegen több híresség is tiszteletét tette, Megan Fox és zenész párja, Machine Gun Kelly is ott voltak, ugyanis az énekes amellett, hogy fellépett, a jelöltek között is szerepelt.

Még a vörös szőnyeges bevonulásnál Fox és szerelme egy kisebb konfliktusba keveredtek a népszerű ökölvívóval, Conor McGregorral.

Machine Gun Kelly és Conor McGregor balhéja

APage Six információi szerint a két férfi a vörös szőnyegen akasztotta össze a bajszát egymással, ahogy az alábbi felvételen is látszik, McGregor megpróbált bemosni az énekesnek, de végül ez nem sikerült neki, ugyanis a testőrök beavatkoztak a konfliktusba.

- Összeszólalkoztak, majd lenyugodtak, aztán hirtelen Conor ismét utána ment. A fotósok nem voltak boldogok ettől, megfogadták, bojkottálják majd Conort inkább, mert attól tartottak, hogy Machine Gun Kelly és Megan nem tudnak majd végigvonulni a vörös szőnyegen - fogalmazta a lapnak egy forrás.

Egy másik informátor elmondta, miután a két híresség összebalhézott, egyből mindenki sikítani kezdett.

GettyImages-1339923005
Fotó: Noam Galai / Getty Images Hungary

- McGregor már simán behúzott volna neki egyet. A biztonságiaknak komoly kihívást jelentett, hogy visszahúzzák őt.

A sportoló annyira ideges lett, hogy még az italát is Machine Gun Kelly felé öntötte. Ezt videón örökítették meg, amit az alábbi Instagram-posztban nézhetsz meg.

Conor McGregor a balhé után az Entertainment Tonightnak nyilatkozott az ügyről. Sajnos nem derült ki pontosan, min kapta fel annyira a vizet.

- Tényleg nem történt semmi, nem tudom. Ő csak megjelent, és nem tudom. Nem is ismerem őt. Semmi nem történt velem, én csak valódi harcosokkal verekszem, érted, mire gondolok. Én biztosan nem bunyózok ilyen kis lagymatag fiúcska rapperekkel. Nem is ismerem a fickót, semmit nem tudok róla, csak annyit, hogy Megan Foxszal van - magyarázta.

A konfliktus után Machine Gun Kelly és Megan Fox eltűntek a vörös szőnyegről, majd a szervezőket azzal fenyegették meg, hogy inkább nem pózolnak a fotósfalnál, de miután McGregor eltűnt, megenyhültek, és végül visszatértek.

A gála közben sem történt már semmi atrocitás, Machine Gun Kelly megtartotta a fellépését, emellett elnyerte a legjobb alternatív zenei videónak járó díjat. McGregor is szerepelt a színpadon, Justin Biebernek adott át egy díjat.

Sztárok, akik szerelmeseket alakítottak, de ki nem állhatták egymást

Képes összeállításunkban olyan hírességeket mutatunk, akik bár szerelmeseket játszottak, ki nem állhatták egymást.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük