Sylvester Stallone és Richard Gere összebalhéztak a forgatás alatt: a rendező az egyikőjüket ki is rúgta emiatt

Richard Gere és Sylvester Stallone az ominózus verekedésük óta nem hajlandóak egymással együtt dolgozni.

sylvester stallone richard gere cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan színészkollégák, akik a forgatások alatt nem jönnek ki jól, ennek ellenére sikerül a közös filmjüket megcsinálniuk együtt.

Azonban fordult elő már olyan eset is, hogy egy vita miatt az egyik színésztől inkább megvált a rendező. Így járt Richard Gere is, aki az 1974-es A lordok bandája című film Chicóját alakította volna eredetileg, ám Sylvester Stallonéval összeakasztották a bajszukat.

Emiatt balhézott össze Richard Gere és Sylvester Stallone

Stallonéval még 2006-ban az Ain't It Cool híroldal csinált egy interjút, amelyben rajongók kérdezhették őt, akkor valaki kíváncsi volt arra, hogy mi történt közte és Gere között A lordok bandája című filmforgatás alatt.

Richard Gere a '70-es években.
Richard Gere a '70-es években.
Fotó: Hulton Deutsch / Getty Images Hungary

- Úgy vonult a több számmal nagyobb motordzsekijében, mintha ő lett volna a legtökösebb közülünk. Egyik nap improvizáltunk egy verekedős jelenetet, amivel egy kicsit túlzásba is estünk. Próbáltam úriember módjára leállítani őt, de annyira benne volt a szerepben, hogy lelehetetlen volt kezelni - magyarázta Stallone.

Ennél egy sokkal súlyosabb konfliktus alakult ki köztük, amikor együtt ettek egy kocsiban, pont ebédszünetük volt.

- Hot dogot ettem, erre ő hátulról mellém ült az anyósülésre, kezében egy alumíniumpapírba tekert fél csirke wrap szendviccsel, amiről majdnem lecsöpögött már a mustár és a zsír. Mondtam is neki, hogy összepiszkolja az autót. Erre azt válaszolta, ne aggódjak emiatt. Én erre csak ennyit reagáltam: "ha ráfolyik a nadrágomra az ebéded, tudni fogsz róla." 

A lordok bandája végül Richard Gere nélkül készült el, szerepét Perry King játszotta el.
A lordok bandája végül Richard Gere nélkül készült el, szerepét Perry King játszotta el.
Fotó: Sunset Boulevard / Getty Images Hungary

Richard Gere erre direkt úgy harapott bele az ételébe, hogy ráfolyasson egy kis mustárt kollégája nadrágjára.

- A könyökömmel belevágtam a fejébe, és lényegében kidobtam az autóból. A rendezőnek ezután muszáj volt döntenie, vagy én maradok, vagy ő. Richardot végül kirúgta, azóta pedig nem kedvel engem.

Végül Chico szerepét Perry King kapta meg. Nem ez volt az egyetlen nagy konfliktus a két sztár között. Elton John életrajzi könyvében mesélte el, hogy egy exkluzív partijára meghívta Diana hercegnőt és még sok más hírességet is. Ott szintén verekedtek egymással.

Fotókon Sylvester Stallone nyaralója

Képes összeállításunkban bekukkanthatsz a Rocky sztárjának nyaralójába.

Ezt is szeretjük