Brad Pitt ki nem állhatta, hogy Tom Cruise-zal kellett forgatnia: ez okozta a feszültséget köztük

Brad Pitt nem élvezte az Interjú a vámpírral forgatását, Tom Cruise is szerepet játszott ebben.

Brad Pitt és Tom Cruise
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vannak olyan színészek, akik egy-egy forgatás alatt örök barátságot kötnek, és viszonyukról közös produkciójuk megjelenése után is ódákat zengenek, másoknak viszont már nehezebben megy a közös munka, ami teljesen természetes, hiszen az ember nem tud mindenkivel egy hullámhosszon lenni.

Brad Pitt, míg George Clooney-val szoros barátságot kötött, ezt Tom Cruise-zal már nem sikerült elérnie, sőt, egyáltalán nem élvezte a vele való közös munkát, erről még ő maga mesélt egy régebbi interjújában, írta meg a Radar Online.

Brad Pitt ezért nem szeretett Tom Cruise-zal együtt dolgozni

A két szívtipró az 1994-ben megjelent Interjú a vámpírral című filmben szerepeltek együtt, a vámpír, Lestat de Lioncourt bőrébe Tom Cruise bújhatott, míg a halandóból vérszívóvá változó Louis de Pointe du Lacot Brad Pitt alakította. Utóbbi sztár nehezen élte meg a forgatási munkálatokat, ehhez több tényező is hozzájárult, például kollégája viselkedése.

Az 1994-es Interjú a vámpírral című filmben szerepeltek együtt.
Az 1994-es Interjú a vámpírral című filmben szerepeltek együtt.
Fotó: Francois Duhamel / Getty Images Hungary

- Állandóan provokált engem. A forgatás során eljött egy pont, amikor már nagyon kezdtem neheztelni rá. Ellentétesek voltunk egymással, mintha ő lett volna az Északi-sark, én pedig a Déli-sark. Persze mindig nagy kézfogással üdvözölt téged, mikor belebotlottál. Viszont volt egy amolyan rejtett versengés köztünk, ami minden valós beszélgetésünket elterelt egy másik irányba - mesélte akkor Pitt Tom Cruise-zal való viszonyáról.

A szőke sztárt nem csak a kollégájával való versengés zavarta, nem volt megelégedve a szereppel, amit rá szabtak, erről már az Entertainment Weeklynek mesélt.

Brad Pitt és Tom Cruise 1998-ban.
Brad Pitt és Tom Cruise 1998-ban.
Fotó: Jeff Kravitz / Getty Images Hungary

- Nyomorultul éreztem magam, hat hónapon át a r**adt sötétben kellett lennem, kontaktlencsét és sminket viseltem, én játszottam a sz*r szerepet. A Pinewood Stúdióban forgattunk, ahol még ablakok sem voltak, sötétbe mentem dolgozni, majd beléptem lényegében egy mauzóleumba. A nap végén pedig sötétben mentem haza. Egy nap összetörtem, felhívtam David Geffent, aki a film producere volt. Mondtam neki, hogy nem bírom tovább, mégis mennyibe fájna, ha kiszállnék a moziból? Erre nagy nyugalommal közölte velem, hogy 40 millió dollárba - emlékezett vissza.

Ezután nem csoda, hogy Pitt inkább mégis maradt a filmben, amit végül 1994 novemberében mutattak be a mozik.

A nagy filmes kvíz

Mennyire vagy képben a filmes kulisszatitkokkal? Tudod, hogy Sharon Stone szerint melyik színész csókol a legjobban, és azzal képben vagy, Sylvester Stallone és Richard Gere min kapott össze, vagy hogy Leonardo DiCapriót miért tartotta idegesítőnek Claire Danes a Rómeó és Júlia forgatásán? Teszteld le tudásod filmes kvízünkkel!

Sharon Stone szerint ez a színész csókol a legjobban Hollywoodban: ódákat zengett róla

Kvíz!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük