A 62 éves Jamie Lee Curtis leopárdmintás estélyi ruhájával ellopta a show-t a velencei filmfesztiválon

Jamie Lee Curtis életműdíjat kapott a velencei filmfesztiválon.

jamie-lee-curtis
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A 78. alkalommal megrendezett velencei filmfesztiválon Jamie Lee Curtist érte az a megtiszteltetés, hogy átvehette az Arany Oroszlán-díjat, amit az elmúlt évtizedes munkásságáért kapott meg. A magyar származású színésznő amellett, hogy megkapta a rangos elismerést, új filmje, a Gyilkos Halloween premierjén is részt vehetett.

Jamie Lee Curtis életműdíjat kapott a velencei filmfesztiválon

Szeptember 8-án tartották meg az ünnepélyes átadót, amelyre Jamie Lee Curtis egy leopárdmintás Dolce & Gabbana estélyiben ment el. A 62 éves színésznő imádja a nőies ruhadarabokat, így nem véletlen, miért pont erre a kreációra esett a választása, ráadásul az olaszok egyik legnagyobb és legkedveltebb márkáját viselte.

- Még egyszer köszönöm ezt a nagy megtiszteltetést. Az erőszak áldozatainak és túlélőinek ajánlom ezt a díjamat. Minden típusra gondolok itt: fizikai, politikai, lelki, szexuális, pszichológiai, kulturális, érzelmi, családon belüli és a hátrányos megkülönböztetéssel szembeni erőszak elszenvedőire, illetve minden olyan kitaszítottra, akik mernek a saját elképzeléseikkel és elméjükkel együtt élni. Büszkén fogadom ezt a díjat ma este tiszta és józan eszemmel, nyílt és hihetetlenül hálás szívemmel - mondta a köszönő beszédében, amit a helyszínen olasz nyelven mondott el.

A színésznő a Halloween-filmekkel vált népszerűvé világszerte, így már csak hab a tortán, hogy pont ennek a franchise-nak a folytatását mutatták be a díjátadó után. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos volt Jamie Lee Curtis a velencei filmfesztiválon.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük