Donatella Versace hófehér estélyiben tündökölt: fotókon a MET-gála 50 feletti sztárjai

Mutatjuk az idei MET-gála ötven feletti sztárjait.

MET-gála 2021 - ötven feletti sztárok
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az eredeti tervek szerint májusban tartották volna meg az idei MET-gálát, ám végül a koronavírus miatt áttették szeptember 13-ára a világ egyik legnagyobb divatrendezvényét. A New York-i Metropolitan Művészeti Múzeumba rengeteg hírességet meghívtak, természetesen Donatella Versace, a divat egyik legbefolyásosabb nője is rákerült a vendéglistára.

A MET-gála 50 fölötti sztárjai

A Versace divatház kreatív vezetője saját márkája kreációját viselte, a hófehér ruha felső részét kövekkel díszítették ki. Nagyon elegánsan festett, élete során rengetegszer ott volt már a MET-gálán, az idei volt a huszadik, vallotta be a Vogue-nak.

- A MET azon események közé tartozik, ahol az emberek elengedik magukat. Szabadon kifejezzük magunkat, és azt viselünk, amit csak akarunk. Nem is tudom, van valami különleges ebben a gálában - mesélte.

Rajta kívül más ötven feletti hírességek is felvonultak a vörös szőnyegen, Sharon Stone, Gillian Anderson, Jennifer Lopez és Iman is részt vett a jótékonysági gálán. Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek tegnap este a MET-gála ötven feletti sztárjai.

DOGZ Fesztivál a Városligetben!

Szeptember 7-én kutyás bemutatókkal, falkasétával, izgalmas előadásokkal, tanácsadással és gyerekprogramokkal vár mindenkit az év legnagyobb kutyás rendezvénye. Regisztráció az ingyenes rendezvényre.

Promóció

Ezt is szeretjük