Katalin hercegné káprázatos estélyiben gálázott: 10 évvel ezelőtt viselte először a halványlila kreációt

Először rendezték meg az Earthshot Prize díjátadó gálát az Alexandra Palace-ben.

katalin-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné tegnap a londoni Alexandra Palace-ba voltak hivatalosak, ugyanis első alkalommal rendezték meg az Earthshot Prize díjátadó gálát.

Katalin hercegné tíz évvel ezelőtt is viselte már ezt a lila estélyit

Az Earthshot Prize, amit a Royal Foundationnal Cambridge hercege és hercegnéje hozott létre, a történelem legrangosabb globális környezetvédelmi díja, amelynek fő célja a változások ösztönzése és a bolygónk helyreállítása a következő tíz évben. Szeretnék a környezeti kérdéseket övező jelenlegi pesszimizmust optimizmussá átalakítani, kiemelve az emberi találékonyság változást előidéző képességét és az inspiráló kollektív cselekvést.

A tegnap este megrendezett gálán természetesen a hercegi pár is ott volt, Katalin egy gyönyörű Alexander McQueen estélyibe bújt, érdekesség, hogy a kreációt nem először viselte. Tíz évvel ezelőtt a BAFTA-gálán láthatták rajta ugyanezt a ruhát, csak akkor egy másik övvel emelte ki karcsú derekát.

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű volt tegnap este a gálán Katalin hercegné, illetve megmutatjuk azt is, hogyan állt rajta a kreáció tíz évvel ezelőtt.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük