Lady Gaga áttetsző, lila estélyi ruháján ámulunk: új filmje premierjén magára vonzotta mindenki tekintetét

Angliában bemutatták Lady Gaga új filmjét.

GettyImages-1352348159
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy láthassák a mozikban a House of Gucci - magyarul A Gucci-ház - című alkotást, ami az olasz divatház mögötti családi birodalomról szól. 

Szerelem, árulás, hanyatlás, bosszú és végül gyilkosság szövi át azt a három évtizedet, ami során kiderül, mit jelent, és mennyit ér egy név, és meddig hajlandó elmenni egy család, hogy mindent uralma alá hajtson, írta meg a Port.hu. A magyar nézők november 25-étől láthatják az alkotást a mozikban, amelynek főszereplője  Lady Gaga.

Lady Gaga minden tekintetet magára vonzott új filmje premierjén

A 35 éves sztár az elmúlt években bebizonyította, hogy nemcsak kiváló énekesnő és előadó, hanem tehetséges színésznő is. A Csillag születikben nyújtott alakításáért odáig voltak a kritikusok. A Gucci-házban Patrizia Reggiani karakterét játssza majd.

Angliában tegnap este tartották meg az alkotás díszbemutatóját, amelyen részt vettek a film főszereplői is. Gaga egyszerre ötvözte elegáns és merész stílusát, áttetsző, lila estélyi ruhájához egy 20 centis platformcsizmát húzott.

Képes összeállításunkban megnézheted, hogyan festettek A Gucci-ház sztárjai a vörös szőnyegen.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük