Friss fotón György és Charlotte: Katalin hercegnével így vásároltak együtt

Új lesifotók jelentek meg Katalinról és két idősebbik gyermekéről.

GettyImages-1166050307
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyár folyamán csak ritkán láthattuk Katalin hercegnét és a gyerekeit, György herceget, Charlotte hercegnőt és a kis Lajos herceget. Bár sok rajongó várta, hogy majd a gyerkőcökről lesznek szeptemberben, az iskolakezdéskor friss képek, ám a hercegné, ha készített is róluk fotókat, azokat nem tette publikussá.

A Chi magazin lesifotósa azonban friss felvételeket csinált Vilmos herceg feleségéről és a két idősebbik gyermekéről, éppen bevásárlás közben örökítették meg őket.

György herceg és Charlotte hercegnő Katalin hercegnével vásárolt

Egy laikus azt gondolná, hogy a királyi család tagjai sosem teszik be a lábukat egy áruházba vagy egy szupermarketbe, de ez egyáltalán nincs így. Nem mellesleg Katalin tudatosan odafigyel arra, hogy a gyermekeinek minél normálisabb és átlagosabb élete legyen. A héten az egyik helyi üzletben fotózták le őket, ahol gyerekeknek iskolai tanszereket és játékokat lehet vásárolni. 

hercegné egy gyönyörű, virágos ruhát viselt, György focimezben, Charlotte pedig fehér blúzban és kék szoknyaruhában volt, ami az iskolai uniformisa is egyben. Egyedül a hozzá tartozó kék kardigán nem volt rajta.

Katalin a nyilvánosság előtt utoljára július 11-én, a Wembley Stadionban megrendezett európai futballbajnokságon vett részt Vilmos herceggel és Györggyel. Sem Charlotte, sem Lajos nem tartott velük. A kisebbik fiút valószínűleg túl kicsinek tartották, hogy elvigyék a mérkőzésre, a kislányt pedig nem biztos, hogy lekötötte volna a futball.

Mivel a hercegné a nyilvánosság előtt régen szerepelt, megindultak a pletykák, hogy a negyedik gyermekével várandós, ezért tűnt el, de a friss paparazzoképeken nem tűnik annak. Ráadásul a nyáron ők is szabadságra mentek, de várhatóan, ahogy beindul az őszi szezon, Katalin majd több hivatalos feladatot bevállal.

Charlotte a nyilvánosság előtt utoljára júniusban mutatkozott édesapja és bátyja társaságában, akkor a Sandringhamben megrendezett félmaratonon vettek részt.

Lajos herceget egész nyáron nem láthattuk, de remélhetőleg hamarosan a család legkisebb tagjáról is jelennek meg új felvételek.

Charlotte és Vilmos így hasonlítanak egymásra

Képes összeállításunkban megnézheted, Charlotte hercegnő mennyire hasonlít az édesapjára.

Szenvedélyeink fogságában - Az addikció és a kontrollvesztés pszichológiája

A Femina Klub júniusi vendége Dr. Zacher Gábor toxikológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között a kultúránkban hangsúlyosan jelen lévő függőségek kérdéseiről beszélget.

Zacher Gábor szerint, ha saját magunk elé tükröt tartunk, akkor 4-5 függőséget mindenki fel tudna sorolni. Igaz ez?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. június 5. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük