Charlotte hercegnő tiszta apja: irtó édes fotóval bizonyították a rajongók
Még maga Vilmos is összekeverte saját fotóját lányáéval egyszer.

vilmos-és-charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egy kisgyermekes család életében mindennapos, hogy a rokonok és ismerősök azt találgatják, vajon melyik szülőre hasonlítanak jobban a csemeték. Az előkelőségek esetében mindez sokkal tágabb körben zajlik: Vilmos herceg és Katalin hercegné gyermekeinek vonásait szakértők elemzik világszerte, hogy minél pontosabb képet kapjanak ez ügyben.

Charlotte hercegnő és Vilmos közti hasonlóság

A három gyerkőc közül kettőt szoktak édesanyjuk és édesapjuk mini változataiként emlegetni a lapok. Míg Katalin gyerekkori képein a megszólalásig úgy néz ki, mint kisebbik fia, Lajos, addig Vilmos és Charlotte között is rendkívüli a hasonlóság. Utóbbit a különböző rajongói oldalak is kiszúrták, az egyikük pedig ezt egy irtó édes képösszevágással bizonyította. A poszt jobb oldalán található nyílra kattintva láthatod, melyik rokonaihoz hasonlították még Charlotte-ot.

A herceg szintén tisztában van azzal, hogy középső gyermeke örökölte vonásait. Sőt előfordult, hogy ő maga is összetévesztette saját fotóját a lányáéval.

A vicces eset még 2020 januárjában történt, amikor Cambridge hercege és hercegnéje Bradfordban járt, ahol a Sütimester elnevezésű angol reality cukrászai látták vendégül őket. A házaspár tiszteletére különleges tortákat és muffinokat készítettek, amelyek mindegyikén egy-egy fotó díszelgett. Nemcsak György, Charlotte és Lajos portréi kaptak helyet a desszert különlegességeken, de Katalin és Vilmos gyerekkori képeit is felhasználták dekorációként. Ez zavarta össze a trónörököst, aki nem tudta eldönteni, hogy saját magát vagy kislányát szúrta ki az egyik süteményen.

- Az ott én vagyok? Csak azért bizonytalanodtam el, mert az a kép egy az egyben olyan, mintha Charlotte lenne rajta – írta meg Vilmos szavait a People magazin.

Képes összeállításunkban mutatjuk, melyik fotó zavarta össze Vilmos herceget, valamint további felvételeket láthatsz róla és Charlotte-ról, amelyek bizonyítják, mennyire hasonlítanak.

Ezt is szeretjük