Lajos herceg tiszta Katalin! Ezeken a képeken elképesztően hasonlítanak egymásra
Katalin hercegné kis korában egy az egyben úgy nézett ki, mint kisfia.

katalin-hercegné
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az emberek imádják találgatni családon belül, vajon kire ütött a gyerek. Nem telik el úgy baráti összejövetel, esküvő vagy születésnap, hogy a csemeték ne szembesüljenek azzal, hogy a rokonok apjukhoz vagy anyukájukhoz hasonlítanák őket. A királyi család gyerkőcei az egész világ szeme láttára cseperednek fel, így őket nem csak ismerőseik, hanem milliók vizsgálják.

Most is lázba jöttek a rajongók, ennek oka egy soha nem látott kép volt, amelyen az ötéves Katalin hercegné ül édesapja, Charles Middleton ölében. Nem csak a copfos kislány bája váltotta ki a lelkesedést, a szemfülesek azonnal kiszúrták, hogy a régi felvételen az előkelőség egy az egyben úgy néz ki, mint legkisebb csemetéje, Lajos. Cuki mosolyuk, szemöldökük vonala és sötét szemszínük is teljesen megegyezik.

Nem a hercegné az egyetlen, aki kis kori fotóján egy az egyben úgy fest, mint valamelyik csemetéje. Képes összeállításunkban mutatjuk, hogy néztek ki az előkelőségek gyermekkorukban, és azt is megnézheted, hogy a királyi család melyik gyerkőce hasonlít rájuk.

Ezt is szeretjük