Charlotte hercegnő kertésznadrágban cukiskodott - Vilmos herceg 3 gyermekével fotózkodott apák napjára
Vilmos herceg egy napon ünnepelte a 38. születésnapját és az apák napját.

vilmos-herceg
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg idén duplán örülhetett, nemcsak 38. születésnapját ünnepelhette meg vasárnap, de apák napja is épp erre a napra esett. A palota ezúttal is kitett magáért, imádni való fotókat közölt Cambridge hercegéről és családjáról.

Vilmos herceg és csemetéi

A fotósorozaton Vilmos játszik önfeledten a fűben lurkóival. Ismét bebizonyította, korántsem mondható szigorú édesapának, nem rest bepiszkolni a ruháit egy kis mókázásért. A felvételeket ezúttal is felesége, Katalin készítette róluk, többen megjegyezték a posztok alatt, hogy az előkelőség akár profi fotósként is megállná a helyét, annyira jól elkapja a legédesebb pillanatokat.

Nem csak az alkalom tette különlegessé a képeket, azt is megcsodálhattuk rajtuk, mennyit nőttek a királyi család csemetéi az elmúlt hónapokban. György igazi kis úriemberként mosolyog apja háta mögött, Lajos pedig huncut vigyorral az arcán ücsörög az ölében. Charlotte mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Az ötéves kislány épp olyan bájos, mint édesanyja. A farmer kertésznadrágjáért egyenesen odavagyunk, annyira elragadóan mutat benne.

Képes összeállításunkban megmutatjuk, milyen fotókkal köszöntötte Vilmost a palota 38. születésnapján, illetve két olyan felvételt is láthatsz a hercegi párról, amelyeket eddig még soha.

Ezt is szeretjük