A ma 6 éves Charlotte hercegnő már kész kis hölgy: tündéri képpel köszöntötte a palota
Charlotte hercegnőt gyönyörű, friss fotóval köszöntötte fel a palota.

charlotte-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné egy szem lánya 2015. május 2-án látta meg a napvilágot a londoni Szent Mária-kórházban. Szülei már aznap megmutatták az intézmény ajtajában az akkor még aprócska hercegnőt, aki a mai napon ünnepli hatodik születésnapját.

Charlotte hercegnő hatéves lett

Elképesztő, hogy rohan az idő, mintha csak tegnap született volna a kis hercegnő, aki már most nagy népszerűségnek örvend a királyi család rajongói körében. Az elmúlt években kiderült róla, hogy igazi karakán természet, emlékezzünk csak arra az aranyos húzására, amikor Lajos herceg keresztelőjén megmondta a fotósoknak, hogy nem mehetnek be a templomba. Sokakat a fiatalkori Erzsébet királynőre emlékeztet, de Vilmos herceg vonásait is felismerik benne.

A palotánál már hagyománynak számít, hogy a családtagok születésnapja alkalmából egy-egy új portréképet posztolnak róluk, természetesen ez Charlotte esetében sem történt másképp. A kis hercegnő fotóját édesanyja, Katalin hercegné készítette. Már most rengeteg jókívánságot kapott Charlotte, és még nincs is vége a napnak.

Képes összeállításunkban megnézheted Charlotte hercegnő fotóit.

Ezt is szeretjük