Katalin hercegné édesanyja virágos ruhában pózolt a címlapon: a 66 éves Carole észbontóan nőies

Carole Middleton a Good Housekeepingnek adott interjút.

carole-middleton-cover
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné édesanyját, Carole Middletont olykor felkérik egy-egy fotózásra vagy interjúra, hiszen sokan megkedvelték a bájos asszonyt az elmúlt években, és kíváncsiak a magánéletére. A Good Housekeeping magazin áprilisi számának adott interjút legutóbb, emellett a címlapra is őt tették.

Carole Middleton a Good Housekeeping címlapján

Elmesélte, hogy a Party Pieces cégével telnek el a mindennapjai, partikellékeket árul. Ez egy igazi szerelemprojekt a számára, ráadásul egy nagyon stabil csapat segíti őt.

- Nem az a típus vagyok, aki képes egész nap a kanapéban ülni. Rengeteg energiám van, és imádom a munkám. Ezt a mintát láttam a szüleimtől is, akik egész életükben keményen dolgoztak. Apukám építész volt, anyukám félállásban egy ékszerboltban, emellett egy gyárban is dolgozott. Emlékszem, mennyit dolgoztak azért, hogy megadjanak nekünk mindent - fogalmazta.

Elárulta azt is, milyen nagymama ő valójában, mint mondta, nagyon aktív és játékos típus.

- Az az ember vagyok, aki le akar szaladni a domb oldaláról, akár fára is mászom, vagy átkelek a csatornán, hogy gyorsabban eljussak a játszótérre. Amíg képes vagyok rá, így is szeretnék viselkedni. Főzök és táncolok velük, de sokat biciklizünk is együtt - fogalmazta Carole Middleton, akinek hamarosan világra jön az ötödik unokája is, hiszen Pippa lánya második babáját várja, míg Katalinék három gyerkőcöt nevelnek.

A 66 éves Carole-ról csodálatos képek születtek, nagyon nőies, egyértelmű, hogy a lányai is tőle örökölték a szépségüket. Egy gyönyörű, virágos ruhát adtak rá, igazi, tavaszias címlapfotót csináltak róla. Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos Katalin hercegné 66 éves édesanyja.

Jól szeretsz? - Út a kötődési sebek gyógyítása felé

A Femina Klub áprilisi vendége Dr. Lukács Liza krízistanácsadó szakpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között  arról beszélget, hogy képesek vagyunk meghaladni a már korábbról hozott rossz hiedelmeinket, és kiépíteni egy biztonságos kötődési mintát?  Illetve vajon az, aki sérül a kapcsolataiban, csak a kapcsolatain keresztül képes meggyógyulni?

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. április 24. 18 óra

Helyszín: József Attila Színház

Promóció

Ezt is szeretjük