Katalin és Vilmos a 4. gyereket tervezi: a királynő így reagált rá

Katalin hercegné mindig is négy gyermeket szeretett volna.

vilmos-katalin-cover
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vilmos herceg és Katalin hercegné még a 2000-es évek elején szerettek egymásba egyetemi éveik alatt, bár kapcsolatuk megélt pár hullámvölgyet, előfordult, hogy szakítottak is, azonban hamar rájöttek, hogy nem bírják egymás nélkül. Bár a brit bulvársajtó sokáig gúnyolódott, hogy a herceg sosem jegyzi már el Kate Middletont, a lányra még egy gonosz gúnynevet is ráaggattak, sokszor Waitie Katie-re - magyarul: Várakozó Kati - hivatkoztak rá.

2010-ben végül bejelentették, hogy összekötik az életüket, a gyönyörű ceremóniát 2011 áprilisában tartották meg, így idén már a tizedik házassági évfordulójukat ünnepelhetik. A családalapítás is viszonylag hamar szóba került: György 2013. július 22-én, Charlotte 2015. május 2-án, Lajos 2018. április 23-án született meg. A legkisebb fiuk megszületése után még csak pár hónap telt el, de már akkor fejtegetni kezdték, hogy nem állnának meg a háromnál, de 2020. januárjában Katalin árulta el, hogy Vilmos már nem szeretne újabb babát, ám úgy tűnik, meggondolta magát, írta meg a US Weekly.

Katalin és Vilmos a negyedik gyereket tervezi

A lapnak a hercegi párhoz közel álló forrás nyilatkozott a családbővítési terveikről, mint kiderült, Katalin mindig is azt tervezte, hogy nem állna meg a három gyermeknél.

GettyImages-1230070234
Fotó: WPA Pool / Getty Images Hungary

- Katalin mindig is azt tervezte, hogy négygyerekes anyuka lesz. Erről az ötletéről letett, miután kitört a koronavírus-világjárvány, de most már a vakcina megjelenésével látja a fényt az alagút végén, ráadásul a tervek szerint György és Charlotte idén áprilisban visszatérnek az iskolába. (2020 tavasza óta otthon tanulnak a gyerekek a pandémia miatt - a szerk.) Elérkezettnek látja az időt arra, hogy újra megpróbálják - mondta a bennfentes a magazinnak.

A 39 éves hercegné azóta nyitottabb az újabb babaprojektre, mióta megtudta, hogy húga, Pippa Middleton a második gyerkőcével várandós A forrás azt is elmondta, hogy a hercegné úgy véli, ketyeg a biológiai órája, ezért belevágott egy speciális, tápanyagokban gazdag diétába. Persze rengeteg nő vált édesanyává negyven fölött is, így ezekből a pozitív példákból is biztosan sok erőt tud meríteni. Az újabb baba ötletét eleinte a herceg egyáltalán nem támogatta.

A cikk az ajánló után folytatódik

- Beletelt némi időbe, hogy meggyőzze Vilmost. A herceg azt mondta, hogy három gyerek bőven elég. Nyomasztotta eleinte annak a gondolata, hogy négygyerekes apává váljon. Katalin vágyálma viszont őt is motiválttá tette, és a nap végére szereti és értékeli azt a biztonságos családi környezetet, ami neki nem adatott meg. Belegondolt abba, miért ne lehetne nagyobb a családja. Miután egy kis időt szánt a gondolkodásra, átállt a másik oldalra, és izgatott a jövő miatt.

Amikor 2019-ben Pakisztánban jártak, már akkor sokan arra gyanakodtak, hogy a hercegné ismét teherbe esett.
Amikor 2019-ben Pakisztánban jártak, már akkor sokan arra gyanakodtak, hogy a hercegné ismét teherbe esett.
Fotó: Chris Jackson / Getty Images Hungary

A házaspár már Erzsébet királynővel is megosztotta, hogy terveznek egy negyedik babát, az uralkodónő nagyon boldog volt a hír hallatán, ráadásul ő maga is négy gyereket hozott a világra: Károly 1948-ban, Anna 1950-ben, András 1960-ban, Eduárd 1964-ben született.

- Erzsébet rajong a dédunokáiért is. Bár kissé aggódik amiatt, hogy a cambridge-i házaspár kissé túlvállalja magát, főleg azért, mert Katalin nem tervezi, hogy egy újabb dadát alkalmazzon, de amíg úgy látja, hogy Vilmos családja boldog, ez őt is azzá teszi. 

A hercegné reménykedik abban, ha ismét teherbe esik, akkor a pici kislány lesz, szeretné Charlotte-nak megadni azt az élményt, amit ő is átélhetett a húgával, Pippával.

Katalin legszebb ruhái tavalyról

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen gyönyörű kreációkban jelent meg Katalin hercegné 2020-ban a nyilvánosság előtt.

Ezt is szeretjük