Katalin hercegné öccse feleségül vette szép párját: szerelmes képpel jelentette be az örömhírt James Middleton
James Middleton egy szerelmes szelfivel jelentette be, hogy összeházasodtak.

james-middleton-cover
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Katalin hercegné öccse, James Middleton hatalmas örömhírt osztott meg Instagram-oldalán, vasárnap jelentette be, hogy feleségül vette kedvesét.

A 34 éves üzletember és francia származású párja, Alizee Thevenet szombaton mondták ki a boldogító igent.

James Middleton esküvője

Alizee és James egy szerelmes szelfit készítettek magukról, nemcsak a menyasszony, hanem a vőlegény is fehérben volt. A felvételen a hátuk mögött golden retriever kutyusuk látható.

- Tegnap feleségül vettem életem szerelmét a családom, a barátaim és néhány kutya társaságában a gyönyörű Bormes-les-Mimosas vidékén. Szavakkal nem tudom leírni, mennyire boldog vagyok - fogalmazta az Instagram-posztja alá.

A ceremóniát természetesen Katalin hercegné és Vilmos herceg sem hagyták ki, így ők is Franciaországban ünnepeltek szombaton. Sajnos a koronavírus-világjárvány miatt több alkalommal elhalasztották a lagzijukat. Middleton 2019-ben kérte meg a kedvese kezét, az eredeti terveik szerint már 2020-ban összekötötték volna az életüket.

Közös fotóikon látszik, mennyire boldogok egymással, sok közös van bennük, mind a ketten rajonganak a kutyákért. Ezen a felvételen Ellával láthatóak, érdekesség, hogy pont az ebnek köszönhetik, hogy megismerkedtek.

- Ellával a chelsea-i South Kensington Clubban voltunk, az asztal alatt, a lábamnál feküdt, közben rájöttem, lehet szomjas, de bíztam benne, hogy majd odamegy a terasz túlsó végében található vizestálhoz. Azonban hirtelen odafutott Alizee-hoz, eléggé zavarba jöttem, oda is mentem hozzá bocsánatot kérni.  Alizee azt hitte, pincér vagyok, és még italt is rendelt tőlem, miközben simogatta Ellát - fogalmazta idén márciusban a Telegraphnak adott interjújában.

James Middleton egy rövid beszélgetésük után tudta, megtalálta az igazit, ezért élete végéig hálás lesz a kis fekete spánieljének. 

Katalin és James Middleton édesanyja

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen csinos a 66 éves Carole Middleton.

Ezt is szeretjük