Kamilla dühös lett, és Katalint hibáztatta: nem tetszett neki, hogy a nép Vilmost akarja következő királynak

Kamilla Katalint okolja amiatt, hogy az emberek inkább Vilmost akarják királyuknak Károly helyett.

kamilla-katalin-cover

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte nincs olyan év, hogy ne mérnék fel Angliában, a királyi család tagjai közül ki a legnépszerűbb. A YouGov legfrissebb felmérése alapján kiderült, hogy Harry herceget a nép 59 százaléka, Meghant pedig a 65 százaléka nem szereti egyáltalán. Vilmos herceg viszont sokak szívébe belopta magát, az emberek 78 százaléka kedveli őt, Katalin hercegnével pedig a háromnegyedük szimpatizál.

Károly herceget csak az angolok 54 százaléka szereti, hozzá hasonlóan felesége, Kamilla hercegné is elég megosztó személyiség, a felmérést kitöltők csupán 43 százaléka gondolkodik róla pozitívan. Korábbi felmérésekből az is kiderült, sokan jobban örülnének annak, ha Erzsébet királynő halála után Vilmos fejére kerülne a korona, nem pedig Károlyéra, ez a végeredmény azonban nem tetszett mindenkinek, írta meg a Daily Express.

Kamilla dühös lett, és Katalint hibáztatta

Cambridge hercege és hercegnéje központi szerepet játszott az elmúlt 18 hónapban a királyi családban, ugyanis a koronavírus-járvány miatt az idősebb családtagok kevesebb alkalommal tehettek hivatalos látogatást a nyilvános eseményeken. Nem mellesleg segítettek kitölteni azt az űrt, ami Harry és Meghan 2020-as távozása és Fülöp herceg áprilisi halála után maradt. Nem csoda, hogy ők a família két legnépszerűbb tagja Erzsébet királynő után. 

Vilmos herceg népszerűbb az angolok szemében, mint Károly herceg.
Vilmos herceg népszerűbb az angolok szemében, mint Károly herceg.
Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images Hungary

Ezzel szemben Károly herceg csak a hatodik helyen áll ezen a listán, míg a felesége pedig a tizedik. A Daily Express megjegyezte, 2017-ben is hasonló eredmények születtek, akkor a britek több mint fele azt állította, Vilmos legyen az új király Károly helyett, emiatt Kamilla hercegné tajtékzott dühében. Teljesen kiakasztotta annak gondolata, hogy a férje feladja a születésével megkapott jogát, és lemondjon a koronáról a nép és a fia kedvéért.

- Kamilla azt mondta Károlynak, hogy szedje össze magát, és harcoljon tovább. Dühöngve magyarázta neki, hogy az ő sorsában áll az, hogy egy napon megörökli a trónt. Mérges amiatt, hogy Vilmosnak van esélye arra, hogy Erzsébet után ő legyen a király, mindezért határozottan szegény Katalint hibáztatja - magyarázta a lapnak egy közeli forrás.

Vilmos felesége kedvességével és jó szívével hódította meg az egész világot, rengeteg jó ügy mellett kiáll, emellett mindig becsülettel végzi a dolgát, nem mellesleg igazi divatikonná vált, nők millióit inspirálja kifinomult öltözködésével. Valószínűleg Kamilla pont ezekért a dolgokért okolja Katalint a történtek miatt.

Richard Palmer, a lap királyi tudósítója elárulta, hogy amikor a palotában elkezdték kidolgozni annak tervét, hogy alakuljon a trónöröklés Erzsébet halála után, sokkal nehezebbé vált ott a légkör.

- A feszültség egyre csak nőtt a személyzet között, amikor elkezdtek készülni a királynő nélküli életre.

GettyImages-1205508653 (1)
Fotó: Samir Hussein / Getty Images Hungary

Nem ez volt az egyetlen feszült pillanat Vilmos hercegék és Kamilla hercegnéék között. 2011-ben, miután Katalint feleségül vette, Kanadába mentek júniusban, ahol együtt képviselték a koronát. Csak egy nap alatt több mint félmillió rajongójuk vonult ki az utcára csak azért, hogy egy pillanatra láthassák a hercegi párt. Phil Dampier királyicsalád-szakértő szerint ezzel a húzásukkal Károly hercegék egyértelműen az árnyékukba kerültek.

- Amikor Károly és Kamilla pár évvel ezelőtt Kanadában jártak, nagyon kevés ember üdvözölte őket a helyszínen. Károly régen Diana mellett érezte azt, hogy ellopják előle a show-t, most ugyanez megtörténik vele, csak a fiai teszik ezt meg vele. Néhányan azt gondolják róla, hogy féltékeny. Mindig is úgy éreztem, ha egyszer Vilmos megnősül, Károly a háttérbe szorul - magyarázta a szakértő a Daily Mirrornak.

Margit hercegnő jóképű unokája

Képes összeállításunkban megnézheted, milyen sármos pasi lett Arthur Chattóból.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

Ezt is szeretjük